torstai 25. lokakuuta 2012

Tänään oli laiska aamu. Väsytti niin paljon, että jaksoin herätä vasta klo 9:30 (mutta toisaalta, vapaapäivä, joten ei ole PAKKO herätä aikaisin). Klo 11 olisi alkanut BodyPump-tunti, mutta minulle olisi tullut aamuvalmistelujen kanssa niin kiire, että päätin jättää sen väliin (harmittaa, mutta ehkä ensi viikolla sitten). Sen sijaan hoidin aamutoimet kaikessa rauhassa ja suuntasin sitten matkani kohti Liikuntakeskus Hukkaa.

Alkulämmittelynä hölkkäsin määränpäähän (n. 1 km), joten ei tarvinnut sitten enää "tuhlata" aikaa siihen. Pääsi heti asiaan! Hell yeah! Tänään vuorossa oli alakropan (selkä, vatsa, pakarat, reidet, sääret) vuoro. Saapa nähdä tuntuuko huomenna missään ;) Yritin ainakin puristaa itsestäni kaikki ylimääräiset mehut. Tein taas liikkeet niin suurilla painoilla, että jaksoin 10-12 toistoa ja aina yhtä liikettä 3-4 sarjaa, kutakuinkin tunnin kestävät treenit. Loppulämmittelynä hölkkäsin kotiin.

Testasin muuten tuossa hölkätessäni viimeinkin ostamiani sankakuulokkeita mp3-soittimelle (kyseessä on tällaiset kuulokkeet). Muuten ihan hyvät ja pysyvät korvissa hölkätessäkin, mutta olen pettynyt kyllä siihen, että tuossa pakkauksessa oli muka kolmenkokoisia korvatyynyjä. Ok, olihan siellä... mediumeja 2 kpl ja ne olivat paikallaan ja sitten 1 iso ja 1 pieni! Mikä ihmeen järki on pistää noita muita kokoja vain yhdet kappaleet matkaan?? :O Joo, no ne pienet tyynyt olisivat korvaani täydelliset... eli tällä hetkellä toisessa korvassa istuu pieni tyyny ja toisesta korvasta sojottaa medium. Ärrinmurrin!

Tänään nautiskelin treeninjälkeisen proteiiniannoksen Valion mansikanmakuisen PROfeel-proteiinijuoman muodossa. Tämäkin on ihan hyvänmakuinen, mutta aika samankaltainen kuin muutkin mansikanmakuiset proteiinijuomat. Suklaa oli enemmän minun mieleeni! Sitä roudasinkin iiiiison satsin kaupasta kotiin. Nyt on taas juomavarastot turvattu moneksi päiväksi eteenpäin ;)









Ruoaksi tein salaattia ja paistettuja kanankoipia. Nam! Kevyttä, mutta hyvää!! :b Kasviskiintiö (salaatin lisäksi) tuli täytettyä kurkulla, klementiineillä, omenalla ja banaanilla. Tämä on muuten yksi elämäntapamuutokseni - ennen söin todella vähän hedelmiä/kasviksia. Nyt minusta on kehkeytynyt oikea hedelmärohmu :)

Huomenna on perjantai. Työpäivä jälleen ja aamuvuoro tällä kertaa. Ja töiden jälkeen täytyy rientää kohti Hukkaa, sillä siellä on Likkojen Lenkkiin osallistuneille Likkojen ilta. Odotan innolla! Liikkumisen iloa, hyvää seuraa ja vähän iltapalaa :)

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa tältä päivältä! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti