maanantai 22. lokakuuta 2012

Punnituspäivä #1

No niin... nyt se koitti - ensimmäinen punnituspäivä (tässä kilojen karistelu-projektissani)! Siitäköhän johtui, että nukutti aamulla enemmän kuin hyvin enkä olisi millään jaksanut herätä? Tarkoitushan oli, että olisin herännyt klo 8 viimeistään, mutta loppujen lopuksi heräsin vasta klo 9:30. Univelkaa on vähän kertynyt, joten annoin itselleni luvan nukkua nyt pitempään. Minulla on kuitenkin tänään "pitkä" päivä edessäni. Töitä klo 13-21.

Punnituksen tein klo 9:40 Omronin BF-511 kehonkooostumusmittarilla (kuva alapuolella).
Tulokset eivät kyllä mieltä ylentäneet. Viime viikonlopun herkuttelu toi tullessaan yhden lisäkilon! O_O No, tästä ei ole kuin suunta ylöspäin.

Lähtölukemat ovat siis seuraavat:
Paino 65,2 kg, BMI 26,3, kehon rasvaprosentti 41,9 %, luustolihasprosentti 24 %, sisäelinrasvan taso 5 (normaali - edes jossain kohdassa ihanteellinen lukema, huh).

Jos jostain olen tyytyväinen, niin siitä, että minulla ne ylimääräiset kertyvät ahteriin ja reisiin - ei sisäelinten ympärille. Täytyy yrittää etsiä asioista valoisia puolia, ettei vallan masennu.

Tämän päivän liikuntaruiske jää hyötyliikunnan tasolle. Pyöräilen töihin ja takaisin. En yksinkertaisesti ehdi muuta. Tämä on juuri se minun suurin ongelmani - kuinka ihmiset ehtivät liikkua kolmivuorotyön ohella? Mutta huomenna menen yövuoroon ja pitkien aamu-unien jälkeen minulla on aikaa lähteä ihanaan Hukka-paratiisiin kuntosalille. <3

Koska en liikuntaa ehdi tänään harrastaa, kiinnitän enemmän huomiota ruokailupuoleen. Aamupalaksi/lounaaksi syön puuron ja juon kupillisen vihreää teetä. Töihin otan mukaan banaanin, salaattia ja Profeel raerahkan.

Aurinkoista ja kirpsakkaa (täällä on ainakin jo pakkaslukemat) syysaamua kaikille (en edes tiedä tuleeko näitä juttuja ikinä kukaan lukemaan, mutta silti :D)! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti