keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Yövuoron jälkeistä elämää x_x

Eilinen salikäynti on tuntunut tänään käsivarsissa ja rintalihaksissa! On se vaan niiiiin ihana tunne! :) Tänään oli tarkoitus käydä kuntosalilla tekemässä alakroppatreeni, mutta yövuoron jäljiltä olen ollut nuutunut kuin vanha uniriepu ja lisäksi oli ohjelmaa iltapäivälle. Onhan se päivä huomennakin - ja vapaapäivä onkin, joten kyllä silloin ehtii. :)

Jospa kertoilisin, että mitä olen syönyt tänään:
pähkinöitä
vihreää teetä hunajan kera
klementiinejä 2 kpl
omenan
PROfeel raerahkan
hernekeittoa
täysjyvä-paahtoleipää + kevyt oivariinia + kurkkua + edam 17%-juustoa
kahvia (+ kevytmaitoa)

Olen tehnyt kolmivuorotyötä vasta niin vähän aikaa, että etsiskelen vielä oikeanlaista tapaa syödä yövuoron aikana ja jälkeen. Vinkkejä otetaan kiitollisuudella vastaan! :)

Jotta projektissani olisi enemmän mielekkyyttä, ajattelin palkita itseäni aina, kun jokin tavoitteistani on täyttynyt. Eli pudonneiden kilojen myötä saan itseltäni palkinnon. Laihdutusprojektiini tulee näin lisää motivaatiota. Jännää! :)

Kello on jo paljon ja nukkumatti varmaan saapuukin kohta. Taidan siis venytellä ja mennä sitten nukkumaan.

Hyvää yötä! :)

P.S. Vaihdoin bloginimeni sugardustfairystä karkkikeijuksi, koska jostain kumman syystä blogiani on käyty tilastojen mukaan katsomassa Yhdysvalloista asti. Blogini tuskin "antaa" heille mitään, joten säästän heidät pettymyksiltä ja nyt käyttäjänimikin on suomenkielinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti