torstai 10. heinäkuuta 2014

Testissä: Nestle Shredded Wheat -murot

Pääsin mukaan hopotuskampanjaan koskien Nestle:n Shredded Wheat-murouutuutta. Olen ihan innoissani! Uusien tuotteiden kokeilu on aina kivaa - varsinkin, jos on jostain syötävästä kyse ;)

Mikä on Shredded Wheat?

Shredded Wheat -murot ovat oivallinen aamupala ja ne ajavat loistavasti asiansa myös välipalana. Murot maistuvat erilaisten maitotuotteiden (maito, jogurtti tai rahka) kanssa tai niitä voi napostella ihan sellaisenaankin. Kuitupitoiset täysjyvävehnätyynyt sisältävät herkullista vadelma-, mansikka- ja karpalososetta ja tuote on kehitetty osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota.

67 % täysjyvävehnää, 23 % marjasosetta
 Siinä se nyt on! Paketti täynnä muroja! Tässä vaiheessa minulla ei ole vielä tarkkaa tietoa, mitä sisältä paljastuu.

 Operaatio-"murot lautaselle" suoritettu! Jes! Näyttävät kuitupitoisilta!

 Minä kuvittelin paketin kuvan perusteella, että muroissa olisi ollut marjatäytettä soseena, mutta ei se ihan niin mennytkään. :D

Nautiskelin muroni maustamattoman jogurtin kera. Tässä vaiheessa mansikat maksoivat vielä maltaita, joten tämä kokeiluerä meni näin. Murot maistuivat hyviltä ja maistuivat myös toisellekin koekaniinille. Tuohon kun vielä laittaisi ne tuoreet mansikan mollukat sekaan ja voi että!! Nam! :)

Mitä mieltä olen tuotteesta?
Murot maistuivat hyviltä ja kuitupitoisuudesta saavat plussapisteitä. Erittäin hyvä aamupalavaihtoehto sellaisille ihmisille, jotka eivät pysty syömään puuroa tms. aamulla. Tai miksei myös hyvä vaihtoehto epäterveellisemmille muroaamiaisille ja -välipaloille.

Olen syönyt näitä muroja myös välipalaksi, kun on ollut ihan älytön kiire ja syöminen on meinannut unohtua ja venyä. Kourallinen näitä ja vettä päälle, ja nälkää on kätevästi siirretty taas vähän kauemmas.

Täältä löydät lisätietoa! :)

Mitä on hopottaminen? Hopottaja saa testattavakseen uusia tuotteita tai palveluja, joista hän kertoo tuttavilleen, kirjoittaa kokemuksestaan blogiin/facebookiin, jne. Lopuksi hopotuksesta tulee tehdä loppuraportti. Kiinnostuitko? Hopottajaksi voi rekisteröityä vähintään 18-vuotias Suomessa asuva yksityishenkilö. Hopotuskampanjoihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Palveluntuottaja lähettää uusista kampanjoista viestin kampanjan kohderyhmään sopiville Hopottajille ja Hopottaja voi itse päättää, onko hän kiinnostunut kampanjasta. Osallistuessaan kampanjaan Hopottajalla on velvollisuus jättää testaamastaan tuotteesta tai palvelusta palaute raporttilomakkeella tai suorittaa muu ennalta ilmoitettu toimenpide. Hopottaja valitsee itse Hopotuksen vastaanottajat, tavat ja keinot, kuten käytetyt kanavat ja mediat.
Klikkaa linkkiä ja rekisteröidy mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti