maanantai 14. heinäkuuta 2014

Vapaapäivä: sulkapalloa ja funktionaalista treeniä

Viimeinkin maanantai! Kahden yövuoron jälkeen ansaittu ensimmäinen vapaapäivä! Ah! Olin katsellut sääennusteita etukäteen ja hellettä auringolla höystettynähän se lupasi koko päiväksi! Tein suunnitelman: ensin sulkapalloilemaan heti aamusta, minkä jälkeen rannalle loikoilemaan ja iltapäivällä jälleen uuden lajikokeilun pariin.

Suunnitelma oli kyllä oikein hyvä, mutta puitteet sen toteuttamiseen eivät! Kun pyöräilin Hukkaa kohti, niin eiköhän alkanut ripistellä vettä! Ja niin missä se aurinko on? Ei näkynyt! Kävin pelaamassa sulkapalloa Kaisan kanssa. Taas oli ihan älyttömän kivaa! Olen pelaillut sulkapalloa muutaman kerran aiemminkin, mutta viime kerrasta on jo pari vuotta. Jälleen kerran oli ilo huomata, että kehitystä on tapahtunut. Aiemmin ei jaksanut juosta pallon perässä, mutta nyt jaksoi! :) Sulkaraasu oli pelin jälkeen sen näköinen, että kaikkensa oli antanut. Sulkapallosta sain leiman nro 14 - 16 jäljellä!

Ja onneksi ystäväni, arska, tuli lopulta esiin piilostaan ja pääsin hetkeksi nurmikolle loikoilemaan. ♡

Iltapäivällä uutena lajina kävin testailemassa FunkkisCircuitia. Hiki virtasi jo pukuhuoneessa istuessa ja hihittelin siellä, että saapa nähdä mitä tästä tulee. Hullujen hommaa tämä helteellä treenaaminen. :D Helteinen päivä karsi osallistujia ja meitä olikin tunnilla vain kuusi ihmistä + ohjaaja. Funktionaalinen treenaaminen on mulle vielä jokseenkin tuntematon alue, joten suurella mielenkiinnolla tunnille lähdin mukaan.

Ja siitä tunnista... Oli 13 pistettä. Jokaisessa tehtiin hommia minuutti ennen kuin siirryttiin seuraavaan pisteeseen. Aluksi ohjaaja näytti, mitä milläkin pisteellä tehdään. Sen jälkeen treenattiin 30 min kovatehoisesti pari kierrosta, joiden välissä oli ihan pieni huilitauko (vettä!!!). Loppuun tehtiin lyhyet venyttelyt. Huhhui, mikä treeni! Sykkeet pomppi avaruudessa ja tunnin jälkeen olikin pakko käydä loppujäähdyttelemässä juoksumatolla kävellen. Olipa mukavaa! :) FunkkisCircuitista sain leiman nro 15 - 15 vielä jäljellä! Puolivälissä mennään! Jeij! :)

Funkkiksen jälkeiset tunnelmat. Naaman väri lähtelee topin väriä, ehhehehe! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti