keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Just Dance! - Helpommin sanottu kuin tehty...

Tänään sain 18. leiman passiini ja se tuli lajista nimeltä Just Dance. Kyseessä on Hukan oma laji, jota kuvaillaan heidän nettisivuillaan näin: "Tanssitunti kaikille, jotka haluavat viedä perusaskeleet yhden hypähdyksen verran pidemmälle! Kolme eri koreografiaa tarjoavat tanssityylejä laidasta laitaan.Tunnin filosofia on: unohda suorittaminen ja JUST DANCE!" Lukujärjestykseen tunti on merkitty mustalla värillä eli se on haastava.

Tykkään tanssimisesta, joten menin tunnille innoissani. Se into tosin hiipui mitä pidemmälle tunti eteni. Minun on edelleen äärimmäisen vaikea yhdistää askelsarjoja käsillä tehtäviin koreografioihin. Varsinkin, jos askelsarjat sisältävät pyörähdyksiä ympäri ja monia erilaisia askelsarjoja yhdistettyinä toisiinsa. Aina, kun vihdoin ja viimein opin yhden askelsarjan, niin mentiinkin jo seuraavaan, vielä monimutkaisempaan ja hankalampaan, ja taas olin ihan pihalla. Siihen vielä muutama muu haastava askelsarja lisää ja lopulta nämä kaikki piti yhdistää kokonaisuudeksi eli tehdä kaikki askelsarjat (käsiliikkeineen) putkeen.

Tunti oli kyllä tehokas! Sykemittaria ei ollut mukana, mutta tunnin päätteeksi toppini selkämyksessä oli iso märkä läntti ja niskahiukseni suorastaan valuivat hiestä, joten kyyyyyllä jooo. Tehokasta oli!

Mitä pidin tunnista? Todella haastavaa! Enpä tiennytkään, että olen NOIN surkea tanssilajeissa. Joo joo, harjoitus tekee mestarin ja plaaplaaplaa... Mutta haluanko enää toista kertaa mennä takariviin (onneksi se oli takarivi!!) pyörimään aina väärään suuntaan kuin kaikki muut? En ainakaan ihan heti. Just Dance - helpommin sanottu kuin tehty.

18 leimaa hankittuna ja 12 hankkimatta. 60 % haasteesta siis suoritettu! Jes! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti