sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kokeilussa: GRIT STRENGTH

Tällä viikolla tein myös toisen lajikokeilun. Kävin GRIT STRENGTH-tunnilla. Tai, luojan kiitos, se ei kestänyt tuntia, vaan 30 minuuttia. Se oli ihan tarpeeksi! Tunnin jälkeen olisin varmaan ollut jo melko raato! :D

GRIT on uusin LesMillsin lisensoimista ryhmäliikuntalajeista. Se on suunniteltu modernille treenaajalle sekä korkeamman intensiteetin treeneistä pitäville. Les Millsin GRIT käsittää kolme erilaista huipputehokasta 30 minuutin intervallitreeniä --> PLYO keskittyy kimmoisuuteen ja lihasmassaan, STRENGTH on taas tehotreeni koko vartalon lihaksistolle ja kehon kunnossapitoon, ja CARDIO pitää yleiskunnon täydessä vireessä. GRIT on kokonaisvaltainen kehon muokkaaja ja kuntoharjoitus, joka pistää kalorit palamaan erittäin tehokkaasti. GRIT keskittyy äärimmäisen nopeaan ja tehokkaaseen toimintaan, jotta sinun voimasi, nopeutesi, ketteryytesi ja atleettisuutesi nousisi aivan uudelle tasolle.
Lähde 
   
Tuntikuvaus kertoo, että GRIT STRENGTH on intensiivinen 30 min tehotreeni, jossa yhdistetään käsipainot, tanko ja penkki huippumusiikin kanssa. Se on täydellinen treeni vartalon lihasmassan kasvattamiseen ja kehon kunnossapitoon. Tunti parantaa hapenottokykyä, lihasvoimaa ja -kestävyyttä. Intensiivinen treeni, jonka ansiosta kalorit palavat pitkään myös treenin jälkeen.

Nyt parhaillaan meneillään olevassa ohjelmassa tarvittiin tanko, johon ladattiin painoja noin 30 % oman kehon painosta (huhhuh!!) sekä pari levypainoa. Sitten tehtiin erilaisia liikepareja täysillä 20 s per liike, jonka jälkeen huilattiin 20 sekuntia ja taas mentiin. Täytyy sanoa, että oli ihan älyttömän rankka treeni! 30 min tuntui pitkältä ajalta ja kyllä välillä siinä treenin aikana pikkasen kaduttikin, että kun tulikin mentyä tuonne! :D Lopussa kädet alkoivat olla jo melkoista makaronia ja kun painot eivät enää nousseet omin avuin, tuli ohjaaja avustamaan. Mutta treenin jälkeinen olo...!! Voi jukra, se se vasta olikin kaiken sen ähinän ja puhinan arvoista! Oli ihan sellainen olo, että kaikkensa oli antanut. :)

GRIT STRENGTH
35 min (sis. 5 min lämmittelyn juoksumatolla kävellen)
-398 kcal (20 % rasvaa)
Keskisyke: 153 ; Max.syke: 180




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti