lauantai 28. kesäkuuta 2014

Ruokaa ja ravintoa!

Voi vitsi, mikä viikonloppu takana! Tai eihän se oikeastaan vielä ohi ole, kun onkin vasta lauantai (oon ihan piiiiiikkasen päivistä sekaisin, vaan se ei oo kyllä mitään uutta). :)

Takana on siis kaksi päivää PT-koulutusta. Aiheena oli tällä kertaa ravitsemus (erittäin puhuttava aihe). Oli kyllä ihan äärimmäisen mielenkiintoista asiaa. Ravitsemus on kuitenkin aika iso ja merkittävä osa elämää ja ennen kaikkea tuloksiin pääsemistä. Silmät avautuivat monesta asiasta (ehkäpä tulen valottamaan näitä tulevissa postauksissa) ja tiedonjano senkun lisääntyi vaan entisestään. Nämä kaksi päivää olivat vain pintaraapaisu aiheesta, joten paljon on opittavaa edelleen. Ehkä voinkin tässä yhteydessä paljastaa, että aloitan elokuussa Trainer4You:n Ravintovalmentaja-koulutuksen. Oon ihan liekeissä siitä! :)

Kävin tänään koulutuksen jälkeen treenailemassa kädet. Muuten meni tosi hyvin, mutta kaikki taljat olivat varattuina, joten pari liikettä jäi tekemättä. Onnistuin tästäkin huolimatta saamaan kädet makaroni-kuntoon, joten no worries! :)

Ruoka on todella lähellä meitsin sydäntä ja siksi haluan pyhittää tämän loppupostauksen ruoalle! :D

Tein koulutukseen evääksi kanasalaattia. Tavallisesti laitan salaattiin jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua. Tällä viikolla törmäsin Facebookissa videoon, joka mullisti elämäni! Siinä eräs mies pilkkoi hedelmiä todella kätevästi kuutioiksi! Video löytyy täältä. Näistä opeista valaistuneena marssin kauppaan ja ostin vesimelonin sekä ananaksen (hurjaa!). Tulipa todella näppärästi kuutioita salaattiini! Ja rakastuin tuoreeseen ananakseen! Niin hyvää! En oo aiemmin vaan oikein handlannut tuota ananaksen pilkkomista (olen kokenut sen hankalaksi), joten sen syönti on jäänyt harmittavan vähäiseksi (purkkiananasta ei lasketa). Mutta nyt minä osaan! Jihuuu!! :)

Hmm.. mitähän näistä tulee?

Tosi nättejä kuutioita ja helposti! :)


Sitten toinen "uutinen". Olen löytänyt uuden lemppariaamiaisen! Törmäsin nimittäin GoEveGo-blogissa aivan mahtavaan aamiaisherkkuun: Mozzarella-munakkaaseen!!! Uuuuh, niiiiin hyvää!! Siis todella herkkua!! Voisin syödä sitä vaikka jokaikinen aamu, nam! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Reseptin löydätte täältä. :)

Näitä siihen tarttee...

Tässä se nyt valmistuu...

Voila! Ei muuta ku ääntä kohti! Slurps!

2 kommenttia:

  1. Tuo hedelmän pilkkominen kävikin kätevästi tuolta ukkelilta, pitää muistaa kokeilla noita vinkkejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Musta on nyt tullut oikein ananaksen himosyöjä, kun opin tuon kikkakolmosen :D

      Poista