maanantai 2. kesäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin!! :)

Kuten otsikkokin ehkä jo vähän vihjaa, se on loma nyt!!!! Wuhuuuu!!! Neljä viikkoa poissa työpaikalta! Niin siistiä!!! :) Minun lomani ei tosin ole pelkkää rentoilua ja auringonottoa, noup! Minun lomani on hyvin pitkälti urheilua ja opiskelua. Tällä viikolla on kolme päivää lähiopetusta, joista kaksi on PT-koulutusta ja yksi jotain aivan muuta! Mitä se "muu" on? Se selviää lähipäivinä ;)

Viime viikko oli melko stressipitoinen. Harjoitusasiakkaani joutui perumaan osallistumisensa yhteiseen projektiimme henkilökohtaisten syiden takia. Ymmärsin hänen tilanteensa ja päätöksensä hyvin - olisin itse toiminut ihan samoin. Mutta toki minua harmitti. Hän olisi ollut ihan loistava asiakas ja olisimme varmasti saaneet upeita tuloksia aikaan. Alkushokista (= mistä minä nyt löydän uuden, yhtä motivoituneen asiakkaan???) selvittyäni pistin hihat heilumaan ja laadin Facebookiin ilmoituksen, jossa kerroin etsiväni harjoitusasiakasta. Yhteydenottoja tuli useita - niin kavereilta, tutuilta kuin ihan tuntemattomilta kaverinkavereiltakin. Jokainen tapaus oli uniikki ja olisin niin mielelläni koutsannut vaikka kaikkia! Valitettavasti se vain ei ole mahdollista tässä elämäntilanteessa. Piti siis valita yksi ja se oli vaikea päätös. Päädyin lopulta valitsemaan minunikäiseni naisen, joka haluaa aloittaa liikunnan harrastamisen, kuntosalilla käynnin ja keskikropan vahvistamisen. On niin suuri ilo ja kunnia saada opastaa jotakuta löytämään liikunnanilo ja se euforinen tunne, jonka liikunta saa aikaan. Ihan loistavaa!! Hän on kaiken lisäksi erittäin motivoitunut, joten uskon, että tästä tulee hyvä paketti! :)

Harjoitusasiakas on siis löytynyt ja menemme tekemään alkutestaukset torstaina! Jännää!!! :) Alkutestien jälkeen alan suunnitella hänelle liikuntaohjelmaa, saliohjelmaa, jne.

Ihana, virallinen ensimmäinen lomapäiväni aamu valkeni niin, että mies huikkasi lähtevänsä töihin. Minä sopersin unenpöpperöissäni, että "Töihin?? Kiitos!" ja aloin nousta kiireellä sängystä ylös. Onneksi mies totesi, että "Nuku sinä vaan kissojen kanssa, kun nyt kerran lomalla oot". Lomalla?? Ai niin! Minä saan nukkua!! Ou jee!! Eipä tarvinnut toista kertaa kehottaa nukkumaan. :D Nukuinkin sitten 10 tunnin yöunet ja olo oli levännyt! Ah, rakastan lomaa!!

Aurinko paistaa ja linnut laulavat. Sääkin alkaa taas pikkuhiljaa lämmetä. Astianpesukone hoitaa tiskejä puolestani, aamupuuro odottaa syöjäänsä (eli minua!) ja ainut mikä vähän varjostaa mieltäni, on persuuksista ratkenneet Better Bodies-pökäni (nooooooouuuuuu!!)! Jahka löydän neulan ja lankaa, niin parsin ne kokoon - sitten ei ärsytä enää! :D

Aurinkoista maanantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti