perjantai 23. toukokuuta 2014

Hommat rullaa eteenpäin! :)

USKOMATONTA! Nyt on jo perjantai!!! Ihan käsittämätöntä tämä ajan kulku...

Maanantaina oli tosiaan todella lämmintä mielettömät helteet (oikeasti!) ja todella kesäinen ilma! Mulla oli (tietenki mun tuurillani) yövuoroon meno. Aamulla kävin tekemässä pyörälenkin, jonka aikana sykemittarini temppuili jatkuvalla syötöllä (mokoma väitti, että minulla ei ole sykettä ollenkaan).

PYÖRÄLENKKI 11,4 km
35 min, - 194 kcal (46 % rasvaa)
Keskisyke: 113 ; Max.syke: 145

Pyörälenkin jälkeen maltoin vähän nukkuakin. Paino sanalla vähän - ei kai kukaan nyt tommosia kesän ensimmäisiä helteitä nukkumiseen tuhlaa! Pah! Levätä ehtii haudassakin!

Kävin siis vielä ennen yövuoroa tekemässä kävelylenkin.

KÄVELYLENKKI
1 h 10 min, - 650 kcal (33 % rasvaa)
Keskisyke: 134 ; Max.syke. 155

Kyllähän tuo valvominen sitten vähän väsyttikin, mutta sinnillä mentiin!! :)

Tiistaina pääsin aamulla viimeinkin nukkumaan. Ah! Parasta yövuoroissa on ehdottomasti se tunne, kun viimein pääsee väsyneenä omaan sänkyyn ja saa antautua sille väsymyksen tunteelle. Kun heräsin, olin melko tööt (niinkuin melko usein yövuorojen jälkeen), mutta yritin koota itseni ja menin Testiaseman perehdytystilaisuuteen. Meille opetettiin testiaseman käyttöä, jotta voimme sitten yhdessä harjoitusasiakkaamme (ja miksei muidenkin asiakkaidemme) kanssa käydä tekemässä tarvittavat testit (kehonkoostumusmittausta, liikkuvuusharjoitteita, kuntotestiä, yms.). Samppa-kouluttajamme antoi ennen pyörätestiä todella hyvän vinkin: jos sykemittari ei pyöräillessä meinaa löytää sykettä, kannattaa sykemittaria vähän kääntää niin, että mittari löytää sykkeen kylkikaaresta. Ihan loistavaa!! Osui ja upposi! Tämän ongelman kanssahan painiskelinkin juuri maanantaina. Jos jollain muulla on samaa ongelmaa (ettekä ole itse tätä tajunneet - en tiedä olenko jotenkin yksinkertainen vai miksi asia ei ole juolahtanut itselleni aikaisemmin mieleen), niin kannattaa kokeilla. Toimii!! :) Perehdytys oli hyvä ja hyödyllinen. Sormet ihan syyhyää päästä tekemään noita testejä! :) Koulutus kesti pari tuntia ja olikin jo ilta, kun pääsin kotiin. Olin hurjan väsynyt, joten mitään jännää ei enää ehtinyt sinä päivänä tapahtua.

Keskiviikkona olikin varsinainen superpäivä! Jee! Lisää sellaisia! :) Oli minun ansaittu vapaapäiväni ja kuinkas muuten sen olisinkaan käyttänyt kuin kesästä nauttien ja liikkuen! Aamulla kävin tekemässä pyörälenkin, iltapäivällä kävin kuntosalilla tekemässä olkapää-hauis-ojentaja -treenin ja illalla kävin vielä tekemässä kävelylenkin (mäkikävelyä). Olipa kyllä kivaa, kun oli aikaa liikkua ja säätkin suosivat. No, okei... aamun pyörälenkki ei ollut hirveän kiva, kun kaikki kamikaze-ötökät olivat liikkeellä oikein parvissa, mutta muuten... :)

PYÖRÄLENKKI 17,7 km
1 h, - 506 kcal (35 % rasvaa)
Keskisyke: 130 ; Max.syke: 151

KUNTOSALITREENI
1 h 5 min, - 390 kcal (42 % rasvaa)
Keskisyke: 114 ; Max.syke: 150

KÄVELYLENKKI (mäkikävelyä)
48 min, - 414 kcal (34 % rasvaa)
Keskisyke: 131 ; Max.syke: 170

Eilinen päivä meni ihan töissä ja ripsihuollossa. Harrastin kuitenkin hyötyliikuntaa työmatkapyöräilyn merkeissä. Päivän mukavin asia oli se, kun sain itselleni harjoitusasiakkaan!!! Hommat rullaa eteenpäin! Jeee!! :) PT-opintoihin kuuluu harjoitusasiakkuus, jonka parissa työskennellään intensiivisesti 8 viikkoa. Olin etukäteen ajatellut hankkia tuntemattoman asiakkaan, mutta lopulta päädyin työkaveriini/ystävääni. Työni kun on mitä on (vuorot ovat mitä ovat) ja kesällä meillä on vielä niin vähän porukkaakin töissä, että voi tulla melko haipakkaa, koin helpommaksi ottaa asiakkaaksi tutun, jonka kanssa saan takuuvarmasti sumplittua aikataulut joten kuten. Minulla oli jo hirveä stressi asiasta, joten nyt ei enää kupla kasva otsassa! Huh! Harjoitusasiakkaani on erittäin motivoitunut ja uskon, että tulemme saamaan erinomaisia tuloksia aikaan yhdessä! Maltan tuskin odottaa, että saadaan homma kunnolla pyörimään! :)

Loppuviikko minulla menee nyt ihan täysin töissä. Ja iltavuoroja vielä! Täytyy nauttia näistä aamuista, kun ehtii tehdä jotain. Tänään olin ajatellut mennä salille, mutta muutinkin suunnitelmia ja menenkin käymään lenkillä, kun aurinko paistaa! Kunnon hikilenkki tuolla kukkuloilla tekee varmasti hyvää niin mielelle kuin kropallekin!! :) Lauantaina ja sunnuntaina sitten ehtii salille (koipitreeni ja rinta/selkä vuorossa).

Ihanaa, aurinkoista loppuviikkoa! Nauttikaahan näteistä keleistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti