perjantai 3. tammikuuta 2014

Supertreeni

Huhhuh! Mää oon kyllä NIIIIIIIIIIIN kuollut! Positiivisessa mielessä! Voiko olla kuollut positiivisessa mielessä...? No, joka tapauksessa semmoset on fiilikset :)

Eilen mulla oli lepopäivä. Pääasin aamulla töistä ja pyöräilin kotiin (voi h*lvetti, mikä pyöräilykeli! Kieli keskellä suuta sai körötellä, ettei kaatunut!), sitten nukuin jonkin aikaa ja herättyäni katsoin leffan (The Great Gatsby). Illalla harrastin lisää hyötyliikuntaa siivouksen puitteissa.

Nukuin viime yönä huonosti. Noin 7h, mikä on määrällisesti ihan ok, mutta se laatu... hyi, jotain ihan karseeta. Näin kaikkia tyhmiä painajaisia, kuten yhdessä ajelin pyörällä pottupellolla (Kyllä! Älkää kysykö miksi...) ja sitten ajoin vahingossa linnun päältä ja se linturaasu jäi kitumaan eikä musta ollut tappamaan sitä. Pyöräilin hirveää kyytiä kotiin hakemaan apua linnun lopettamiseen... sitten heräsin! Ihan ääliö uni kyllä! Nyt on nukkumatin hiekat melkoista halpislaatua... Jos asiaan ei ala tulla muutosta, otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen (Niin, kuulitko nukkumatti?! Nyt pitäis kyllä jo housunpunttien tutista!). Mur.

Ja kuten arvata saattaa, niin aamullahan sitten tietenkin väsytti ihan kauheasti. Mutta ei auttanut! Armoa ei tunneta. Join kupin kahvia ja laturin, pakkasin repun ja hurauttelin pyörällä salille.

Olen tehnyt itselleni kolmijakoisen treeniohjelman. Tarkoittaa siis sitä, että eri lihasryhmät on jaettu tehtäväksi kolmena päivänä. Tällä viikolla oon tehnyt yhden treenin eli kaksi treeniä olisi ollut vielä jäljellä. Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että ollaan menossa kotipuoleen viikonloppuna, joten en pääse salille kuin tänään. En osannut valita treenien väliltä, joten valitsin siis MOLEMMAT (hullu...).

Se olikin melkoinen SUPERTREENI. Tein reisiä yhden sarjan ja siirryin suoraan siitä treenaamaan olkapäitä. Sitten taas takaisin reisiin, sitten olkapäihin, reisiin, olkapäihin, jne. Sama homma pakarat-ohjentajat. Lepotaukoja en siis pitänyt, vaan treenattu lihasryhmä sai huilia aina toisen lihasryhmän treenauksen aikana. Vatsat ja pohkeet jätin treenaamatta, koska ne voin treenata viikonloppuna kotioloissakin. Jotain treenin intensiteetistä kertonee se, kun ihan lopussa mietiskelin, että "Pitäsköhän ne pohkeet käydä vielä tekemässä? Ei, kyllä tätä RUUMISTA on rääkätty jo ihan tarpeeksi..." Sitten tajusin, mitä olin juuri ajatellut ja hörähtelin itsekseni. :D



Olipa kertakaikkisen tehokas treeni! Aikaa kului 1h 30 min (sis. 5 min lämmittelyä, 5 min tärinäpöytää ja 5 min loppuverryttelyä). Kaloreita kului kivasti! :) Saapa nähdä, mitkä on tuntemukset huomenna... Nyt väsyttäisi mukavasti, mutta täytyy lähteä kaupungille hoitamaan asioita (hyötyliikuntaa).

SUPERTREENI
1h 30 min
-501 kcal (42% rasvaa)
Keskisyke: 114 ; Max.syke: 164

Lankkuhaaste etenee ihan suunnitelmien mukaan. Vielä ei tee tiukkaa tässä vaiheessa. :)


Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti