torstai 9. tammikuuta 2014

Spinning-comeback

Tämä viikko ei ole sujunut aivan toivotulla tavalla. Työvuorot ovat olleet ihan ahterista ja viime yövuorosta en ole vieläkään palautunut. Väsyttää ihan järkyttävästi!! Eilen en jaksanut tehdä yhtään mitään liikunnallista. Tänä aamuna oli tarkoitus herätä salille, mutta en jaksanut. En jaksanut edes lenkille. Kaiken lisäksi kuulin, että sairastapauksen vuoksi minulta paloi ensi maanantain vapaapäivä, kun joudun tekemään silloin ylimääräisen yövuoron. Kun olen jo nyt näin kuitti (ja seuraava vapaapäivä on vasta ensi viikon torstaina), niin täytyy sanoa, että eipä kyllä naurata yhtään. Täytyy taas edetä niin kuin vain suinkin jaksaa - ei ylimääräistä stressiä liikkumisista. Pyrin syömään terveellisesti ja liikun, kun jaksan ja sen mitä jaksan. Harmittaa todella... :( Taas ottaa päähän vaihteeksi tämä vuorotyö...

Tänään kävin piiiitkästä spinningissä (tai Hukassa se on HukkaCycling). Olen käynyt spinningissä ehkä kerran tai kaksi aiemmin, joten tämä oli tavallaan comeback. Kokemus ei ollut aiemmin hyvä... hädin tuskin pysyin tolpillani rääkin jälkeen. Silloin olin tosin 6 kg painavampi (lievästi ylipainoinen) ja paljon huonokuntoisempi. Oli siis hyvin mielenkiintoista nähdä, että miltä nyt tuntuisi. Spinning-tunteja on Hukassa neljäntasoisia:
* Erittäin helppoja, aloitteleville sopivia tunteja
* Helppoja, kaikille sopivia tunteja
* Kaikille sopivia, mutta hieman edellistä haastavampia tunteja
* Haastavia tunteja

Nyt mentiin kaikista helpoimmalle spinningille. En muistanut esim. pyörän "virityksestä" mitään, joten oli ihan oikea päätös. Treenin rankkuushan on siitä omasta meiningistä kiinni, että miten paljon pistää peliin. Minä pistin melkein kaikkeni peliin ja hiki virtasi! Jotkut pyöräilivät siellä ihan normaalinnäköisinä ja meikit kunnossa, mutta minä en! :D Ja miltä se sitten tuntui? Ihan älyttömän hyvältä! Voisin erittäin mielelläni mennä uudelleenkin joko samantasoiselle tai pykälää vaikeammalle tunnille. Aluksi ajattelin mennä heti ensi viikolla, mutta menen ehkä kokeilemaan jotain muuta/uutta. :)

SPINNING
45 min
-384 kcal  (29 % rasvaa)
Keskisyke: 136 ; Max.syke: 168

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti