tiistai 21. tammikuuta 2014

Pyhäkolminaisuus: herkuttelua, zumbaa ja pyjamapäivä! :D

Helou! Täällä on herkuteltu nyt niin mukavasti, että napa ihan rutisee. Viime viikon herkkupäivän pidin sunnuntaina ja tämän viikon herkkupäivä oli eilen. Tässä antia:
Itsetehtyjä kaurasämpylöitä, nam!

Jauheliha-nachosalaattia

Omenahyvettä

Muumia tölkistä! Jee! :)

Pari pähkinää

Lempparikonvehtejani
Nuo pähkinät olivat jotenkin pieni pettymys. Joko aika kultaa muistot tai sitten makuaistini on jalostunut. Eivät olleet ihan niiiiin herkkuja kuin muistelin. Ja hei, ootteko huomanneet, että Muumi-limukkaa saa nykyään 6-packina! Aivan loistavaa! :) Jauheliha-nachosalaattia tein ruoaksi eilen. Tuo kastike tuossa on turkkilaisen jogurtin ja salsan sekoitusta. Hyvää!

Eilen oli vapaapäivä. Nukuin suht. pitkään ja sitten kävin zumbailemassa. Tällä kertaa muistin jopa laittaa sykemittarinkin päälle heti alussa! :D Olipa kivaa! Nyt kun edellisestä kerrasta oli kulunut vain viikko, niin heti muisti paljon paremmin askeleita ja koreografioita (tsih.. kai niitä semmosiksi voi sanoa?). Ja mua jaksaa yhä hämmästyttää, kuinka tehokasta se on! Kivaa ja tehokasta! Ens viikolla uudestaan! :)

ZUMBA
60 min (zumba 45 min + 15 min reippailua juoksumatolla)
-537 kcal (28% rasvaa)
 Keskisyke: 141 ; Max.syke: 167

Tänään mulla onkin jälleen yövuoro edessä. Pidän hyvällä omallatunnolla pyjamapäivän! Nukun, syön, nukun, syön... teen vähän ruokaa (sitä ihanaa pesto-broilerilasagnea taas), katon vähän tv:tä, syön ja nukun.. Kuulostaa aika kivalta, vai mitä? ;)

Meinasin tässä toivottaa mukavaa maanantaita, mutta eipä nyt taidakaan olla enää maanantai :D Kivaa viikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Muumilimu on kyllä parasta, kiva että niitä saa ihan tölkkinäkin ostettua :)

    VastaaPoista