sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikko 11 liikuntasaldo

Tällä viikolla liikuttiin seuraavanlaisesti:

MA aamuaerobinen 57 min, -478 kcal (+ työmatkapyöräilyä 30 min)
TI vetopäivä-treeni 1 h 5 min, -409 kcal (+ työmatkakävelyä 40 min)
KE työmatkakävelyä 40 min
TO BodyCombat 58 min, -536 kcal (+ työmatkakävelyä 40 min)
PE työntöpäivä-treeni 1h 10 min, -237 kcal 
LA lepopäivä
SU jalkapäivä-treeni 55 min, -371 kcal

YHTEENSÄ:
7 h 35 min, - 2031 kcal (+ hyötyliikunnat)

Saldo on ihan mukava. Hyötyliikuntaa pitäisi harrastaa aina, kun mahdollista. Nyt on onneksi olleet hyvät kelit työmatkakävelyäkin ajatellen. Tuuli täällä Oulussa vaan on ollut tällä viikolla IHAN ÄLYTÖN!!! Kyllä sai piposta pidellä kiinni oikein kaksin käsin.

Käytiin torstaina Kaisan (johon tutustuin Lite-valmennusryhmässä) kanssa Mika Kankaisen BodyCombatissa. Olihan kyllä ihan huikeeta! Mika on hyvä ohjaaja! Ensi viikolla uudestaan! :) Nyt ohjelma vaan oli taas eri kuin eka kerralla, joten olin jälleen kerran ihan hukassa "koreografioitten" kanssa ja potkin välillä oikealle, kun muut potkivat vasemmalle :D :D Voi elämä... kuinka noloa!

Kaikki treenitkin on tullut tunnollisesti tehtyä. Ilmeisesti erityisesti tämänpäiväinen jalkatreeni meni juuri sinne minne pitikin, kun treenin jälkeen kompuroin portaissa ja pyörällä ajaminen oli työn ja tuskan takana. :D

Eilen posti toi minulle ihanat Bia Brazilin pöksyt! Iiiih! Oon kokeillut niitä ja ne olivat kyllä erittäin miellyttäväntuntuiset. Huomenna pääsen testaamaan ne ihan tositoimissa :)

Bia Brazil-pökät ja turvonnut ruho (järkevää ottaa kuva heti ruoan jälkeen, kjäh kjäh)
Odottelen jo innolla ensi viikkoa. Luvassa on erittäin vauhdikas ja hyperaktiivinen viikko mielenkiintoisten juttujen parissa. Ehdinköhän hengähtää missään välissä? Se jää nähtäväksi! ;)

Kaupasta tarttui mukaan mukavaa iltalukemista:

Iltalukemista :)
Nyt FitBody-lehden kimppuun! Leppoisaa sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti