maanantai 17. maaliskuuta 2014

SuperMonday ja roihuava rakkaus! :)

Maanantai, yleensä tuo viikon viheliäisin päivä, ei alkanut tänäänkään kovin lupaavasti. Olin suunnitellut nukkuvani reilun yhdeksän tunnin yöunet ja kellon oli tarkoitus herättää minut klo 8:30. Saahan sitä aina kuvitella!! Prkle!! Aamulla klo 7 alkoi yläkerrasta kuulua vasaran paukutusta. Verenpaineet nousi hetkessä v-käyrän kanssa kohti taivasta - ja ihan vain, koska tämäkään ei riitä, niin kohta alkoi kaksi vasaraa paukutella kilpaa!!! AAAARRRRGGGGH! Antakaa mun nukkua! On mun vapaapäivä! Ei oo kiirettä herätä mihinkään!! VAAN EI! Toivettani ei kuultu tai jos kuultiin, niin se kyllä erittäin raa'asti sivuutettiin. Yöunet jäivät siis vajaaseen kahdeksaan tuntiin minusta riippumattomista syistä. Ja näissä tunnelmissa noustiin maanantaipäivän viettoon.

Aamumetakasta suorastaan riehaantuneena päätin pistää paremmaksi, kaivelin tehosekoittimen esille ja surauttelin itselleni aamupalasmoothien. Tuossa vaiheessa kello oli jo tosin kahdeksan ja melusaasteet ovat ihan luvallisia, mutta kuitenkin... Ja mitä mitä??? Aamupalasmoothie ei ollutkaan enää yhtä herkkua kuin superdieettien aikaan! Kyllähän tuon veti, mutta ei se mikään nautinto ollut... Mikään ei näköjään enää voita kunnon puuroaamupalaa (kaurapuuroa + marjoja + mehukeittoa + raejuustoa + muna jossain muodossa)! Huomenna on jälleen puuroaamu ja saletisti natsaa! :)

Aamupalasmoothie


Aamiaisen jälkeen katseltiin kissojen kanssa vähän lintuvideoita Youtubesta tv:n kautta ja sitten olikin aika rientää! Aamuzumba kutsui! Aurinko paistoi nätisti ja pieni pakkanen nipisteli poskiani, kun hyppäsin mustan komeettani selkään ja huristelin Hukkaan. Siellä olin heti energiaa täynnä! Menin zumbasaliin hyvissä ajoin ja tein vähän lyhyitä venyttelyjä ja liikkuvuusharjoituksia. Sitten alettiin hommiin! Viime zumbasta oli taas kulunut muutama viikko ja sen huomasi kyllä! Eipä ollut enää niin sujuvaa kuin vielä joku aika sitten, mutta ei se mitään! Hauskaa oli silti! Zumban jälkeen kävin vielä vähän reippailemassa juoksumatolla ja hellimässä lihaksia tärinäpöydällä. Sitten olikin aika kiitää kotiin.

ZUMBA
1 h
- 519 kcal (35 % rasvaa)
Keskisyke: 128 ; Max.syke: 161

Ottaen huomioon sen, että valvoin toissa yön, nukuin eilen töistä tultuani 4 tuntia ja nyt viime yönä vajaat 8 tuntia, niin olisi voinut ajatella (tai ainakin itse olisin voinut näin kuvitella), että aamuzumbasta tultuani olisin ihan poikki. Mutta kattia kanssa! Olo oli kaikkea muuta kuin väsynyt! Tein ruokaa, tein vielä vähän lisää ruokaa pakastimeen, pesin pyykkiä, tiskasin, järjestelin vaatekaapin (!!)... Olin siis kuin mikäkin kodinhengetär. Hihhiii! :) Yliväsymystä?

Ja sitten se tapahtui!!! Oij, moon niin rakastunut! ♡ Kävin illalla Kaisan kanssa Mikan ohjaamassa combatissa. Sanoin Kaisalle ennen tunnin alkua, että tämä on nyt sitten kolmas kerta ja kolmas kerta toden sanoo (että tykkäänkö lajista vai enkö tykkää). Ja niin kävi! Rakkaus roihahti ilmiliekkeihin ja roihuaa palavasti! Mun combattirakkaus nimittäin! ♡ Ihana laji! Musta tuntuu, etten huomenna istu ollenkaan... Pakarat olivat hellinä eilisen jalkapäivän jäljiltä jo muutenkin ja tuon combatin jälkeen ei kärsinyt vahingossakaan pyllähtää istualleen! :D Niin ja viimeksi Mikan combatissa Mika alkoi loppupuolella sanoa jotain "Nyt sitten juoskaa.." ja minä ennakoin, että hän kehottaa meitä juoksemaan vesipulloille ja minähän tein ahnaasti juurikin näin. Ja sitten siinä vettä hörppiessäni ihmettelin, että mitä ne muut ravaa ympäri salia (tollerot...) :D Tällä kertaa kuuntelin tarkemmin ja kehotus kuuluikin "Nyt sitten juoskaa salin ympäri ja käykää vähän hörppäämässä vettä". Tällä kertaa olin siis yksi muista hölkkääjistä - valkoinen lammas muiden joukossa. Kehitystä! ;)

BODYCOMBAT
1 h
-674 kcal (19 % rasvaa)
 Keskisyke: 156 ; Max.syke: 182

Tämä maanantai oli siis yllättävän mukava maanantaiksi! Tämmösiä lisää, kiitos! :)

Tykkäsin muuten tuosta FitBody-lehdestä niin paljon, että tilasin sen itselleni. Jes! Täytyykin nostaa tuon eilen ostamani numeron jokin kiinnostavimmista jutuista esille tulevassa postauksessa. Jaettu ilo kun on moninkertainen ilo! :) Ainut, mikä lehdessä häiritsi, oli kirjoitusvirheet. Tuntui, ettei juttuja ollut oikoluettu ennen painoon menemistä ollenkaan.

Energistä alkuviikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Olipas sinulla ihanan energinen viikon alku, jee! Mää oon ollut tänään ihan sohvaperuna, kun olen niistänyt melkein jo aivotkin pihalle... Mutta jospa tänään oli pahin päivä ja tauti alkaisi helpottaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosi harvinaista kyllä! Kerrankin näin :) Voi ei.. Toivottavasti tauti helpottaisi pian. Paranemisia! ♥ P.S. Sairaana sohvaperunointi on ihan sallittua, joten ei muuta kun villasukat jalkaan ja viltin alle. ;)

      Poista