torstai 27. maaliskuuta 2014

Kokeilussa: CXWorx30

No helou - pitkästä aikaa taas!

Ihan älytön kiire koko ajan. En oikein (muka) ehdi edes blogiin kirjoitella. Ja nyt kaiken tämän hässäkän keskellä vielä joku flunssakin meinaa iskeä päälle. Sitä ei kyllä kaivata, joten huspois flunssan ryökäle!

Oli mulla asiaakin! Kävin nimittäin tänään tekemässä uuden lajivaltauksen ja tutustuin Les Millsin CXWorxiin. Ja halusin heti tulla jakamaan teille kokemukseni. :)

Mikä on CXWorx30?

Tehokas keskivartalolle (erityisesti vatsa-, selkä- ja pakaralihaksille) suunnattu 30 minuuttia kestävä toiminnallinen tunti. Tunnilla käytetään välineinä kuminauhaa ja levypainoja.

Mitä mieltä olin tunnista?


Minulla oli jonkinlainen ennakkokäsitys siitä, mitä tunti pitää sisällään. Ajattelin sen sisältävän paljon vatsarutistuksia, mutta tunti yllätti minut toiminnallisuudellaan. Siellä tehtiin vatsarutistusten lisäksi lankkuliikkeitä, sivukyykkyjä, peruskyykkyjä, jalan loitonnuksia, kylkilankkuja, liikkeitä yläselälle ja pakaroille. Puoli tuntia tuntui hurahtavan yhdessä hujauksessa ja tuntui erittäin tehokkaalta! Eli tykkäsin! Saa nähdä missä kunnossa vatsalihakset ovat huomenna ;)

CXWORX30
30 min
-255 kcal (31 % rasvaa)
Keskisyke: 133 ; Max.syke: 171

weheartit


2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hyvältä, pitää itsekin kokeilla jos joskus tulee mahdollisus! :D
    Ja hei, onko täällä sisustus muuttunut sitten viime käyntini? O.o Ihanan valoisan keveä ulkoasu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Meen kyllä joskus ehdottomasti uudelleenkin, jos vaikka tuntuu, ettei aika riitä kaikkiin treeneihin :)
      Itse asiassa en oo tainnut kyllä muuttaa mitään muuta sisustusta kuin tuon oman profiilikuvani. Ehkä se on tämä kevät, joka saa blogitkin näyttämään keveämmiltä ja valoisammilta :D

      Poista