maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kuulumispäivitys - viimeinkin! :)

Aurinkoista kesämaanantaita! :)

Viimeiset kolme viikkoa ovat kuluneet jonkinlaisessa sakeassa sumussa. Hammassärky on jatkunut jatkumistaan, mikä on tarkoittanut sitä, että olen lähinnä sinnitellyt päivän kerrallaan kipulääkkeitä popsien. Viime viikolla kyllästyin odottelemaan kipujen loppumista (jokin oli selvästi vialla) ja varasin ajan yksityiselle hammaslääkärille --> kipuilevasta hampaasta löytyi kuin löytyikin massiivinen tulehdus ja hammasparka sai kaipaamansa juurihoidon.

Nyt olen syönyt antibiootteja kohta viikon. Eilen oli pitkästä aikaa suht. kivuton päivä! Tunsin palaavani elävien kirjoihin! Tänäänkään kipuja ei ole ja olipahan nautinnollista hörppiä jääkylmä aamupalasmoothie ilman, että oikean puolen ylä- ja alaleukoja hampaineen alkaa heti jomottaa! Jihuu!

Kävin kunnallisessa hammaspäivystyksessä tasan kaksi viikkoa sitten. Olin tuolloin niin kipeä, että hädin tuskin pystyin puhumaan ja jouduin jäämään töistä pois. Vaikka näytin heille, että mitä hammasta erityisesti särkee ja kerroin kaikki oireeni tarkasti, sain vain vastaukseksi "Se hammas on kyllä ehjä! Kaikki hampaat ovat kyllä ehjiä - ei täältä mitään löydy! Sinä luultavasti puret yöllä hampaita yhteen" Miksi eivät voineet ottaa siitä kipulevasta hampaasta kuvia? Kuvista olisi näkynyt syy kipuun eikä olisi tarvinnut kitua näin kauan (ja mennä kalliille yksityishammaslääkärille)... Mutta ei. Se päivystävä hammaslääkärikin jotenkin väheksyi kipujani ja varmaan kuvitteli, että ihan huvikseni tulin ehjiä hampaita sinne esittelemään ja saikkulappua hakemaan. >:(

Yksityinen hammaslääkäri oli kuitenkin asiansa osaava ja hoiti minut kuntoon! Nyt voin viimeinkin alkaa nauttia kesälomasta :) Viikko takana ja kaksi edessä!

Sattuneista syistä viime viikkojen liikunnat ovat jääneet aika surkealle tasolle ja punnituksetkin ovat päässeet unohtumaan, mutta laitetaanpa ne vähäiset liikunnat nyt tähän.

VIIKON 24 LIIKUNTA

MA SAIKKU
TI työmatkapyöräilyä n. 40 min (~-250 kcal)
KE työmatkapyöräilyä n. 40 min (~-250 kcal)
TO työmatkapyöräilyä n. 40 min (~-250 kcal)
PE lepo
LA lepo
SU aamuaerobinen 1 h 25 min (-661 kcal)
YHTEENSÄ: 3 h 25 min & - 1411 kcal

VIIKON 25 LIIKUNTA

MA lepoa
TI lepoa
KE lepoa
TO aamuaerobinen 1 h (-487 kcal) ja kuntosali-alakroppa 55 min (-297 kcal)
PE lepoa ja kipuilua
LA lepoa ja kipuilua
SU lepoa
YHTEENSÄ: 1 h 55 min & - 784 kcal

Huh... onneksi ne tuskat (ennen torstaista hammaslääkäriä ja juurihoidon jälkeiset jälkikivut) ovat nyt historiaa.

Ulkona paistaa aurinko ja minulla on vielä pari tuntia vapaata aikaa ennen siivousta, joten taidanpa lähteä ulos hillumaan! :) Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti