torstai 18. heinäkuuta 2013

Tuulahduksia kesälomalta ja paluu arkeen

Hui, kun on aika päässyt vierähtämään taas. Kesälomakin tuli ja meni... Paluu arkeen on tapahtunut. :P

Kävin kesälomalla Englannissa, Yorkshiressa! Voi vitsi, että oli mahtavaa! Britit ovat todella ystävällistä väkeä, talot idyllisiä (samoin kaikki istutukset) ja maisemat mahtavia! Aamiainen oli aika rasvainen (rasvassa lilluvia makkaroita ja pekonia), mutta onneksi oli myös vähän terveellisempiä vaihtoehtoja, kuten paistettuja munia, munakokkelia, paahtoleipää, jogurttia, mysliä ja marjoja. Ja arvatkaas mitä? Khihihihi... Reissussa minua luultiin 16-18-vuotiaaksi! Jes! En pistänyt yhtään pahakseni, vaikka 10 vuotta nuoremmaksi luulivatkin. Tsih ;)

Fish and chips

Suklaapuoti :)

Maisemia <3


En ole viime aikoina pahemmin murehtinut syömisistäni, vaan elänyt sen suhteen rennommin. Pelkäsin vähän tuon huolettomuuden näkyvän puntarilla, mutta tällä viikolla suorittamani pikaisen punnituksen tulos oli 57,5 kg eli suurin piirtein dieetin jälkeisessä painossa ollaan. Huh :)

Töihin paluu on ollut yllättävän raskas. Olen monesti niin väsynyt töistä tultuani, että menen vain sohvalle makaamaan ja nukahdan välittömästi! :D Liikunnat ovat siis nyt viime aikoina jääneet harmittavan vähäisiksi, mutta yritän olla stressaamatta siitäkään.

Kävin eilen etsiskelemässä itselleni juhlamekkoa. Kiersin huiman määrän erilaisia vaateliikkeitä ja lopulta päädyin Espritiin. Siellä selasin alerekkejä, josta bongasin aivan ihanan pinkin mekon (viimeinen kappale), mutta se oli kokoa 36! Totesin miehelleni, että "Tämä olisi muuten tosi hyvä, mutta en minä kyllä mahdu tähän!" Mieheke kuitenkin patisti minua sovittamaan sitä ja mekkohan olikin aivan täydellinen!!! Etsiskelin koko ajan koon 38 vaatteita ja mahdunkin ilmeisesti kokoon 36! TÄH?! Eikö pää pysy kropan mukana? En ilmiselvästikään ole sisäistänyt kutistumistani.. näen peilistä edelleen sen vanhan peilikuvani.. Ihana mekko siis löytyi 70% alennuksella! Välillä aina onnistuu tekemään melkoisia löytöjä <3



Tänään maistoin ensimmäistä kertaa elämässäni Frozen Yogurtia! Joskus kaupungilla käydessäni olen nähnyt Robert's Coffeen edessä mainoksia kyseisestä herkusta. Tänään kipaisin Ingmanin jäätelökojuun ja ostin sitä! Olipa hyvää!! Nam! Päihittää jäätelön kyllä meikäläisen arvoasteikossa 3-0! :) Oletteko maistaneet? Jos ette, niin suosittelen lämpimästi!

Mutta nyt taidan pikku hiljaa suunnistaa kohti petiä. Olen nukkunut viime aikoina todella huonosti, joten univelkaa on kertynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti