maanantai 3. kesäkuuta 2013

Punnitustuloksia

Kesäiset ilmat jatkuvat edelleen! :) Mitäpä muuta siis olisin ensitöikseni herättyäni tehnyt kuin mennyt aamulenkille. Tänään tuntui, että juoksu ei sujunut yhtä kevyesti kuin aiemmilla kerroilla - levon paikka kenties?

Kävin myös kuntosalilla vetämässä koko kropan treenin. Tämä viikko tulee olemaan sen verran kiireinen, etten ehdi käydä salilla kuin tämän yhden ainoan kerran. Päätin tästä syystä treenata heti kerralla koko kropan. Treeni kulki oikein hyvin! :) Lähtiessäni kotiin, menin Hukan pihalla olevaan pyöräparkkiin ja ihmettelin, että mihinkäs minä sen pyöräni olinkaan jättänyt. "Tähänhän minä sen jätin", mutta siinä kohdassa olikin pyörä, jonka satulaa koristi Hukka-satulasuoja. Pyörin vähän aikaa ihmeissäni omaa pyörääni etsiskellen ja aloin jo epäillä muistini toimivuutta, kunnes päätin tarkistaa tämän minun ajokkini paikalle tulleen pyörän merkin. Minun komeettanihan se siinä! Hymy alkoi kareilemaan huulillani, Hukka osaa yllättää! Juuri tänä aamuna kaivelin kissojen jyrsimiä muovipusseja esille satulasuojan virkaa ajamaan. Hih! :) Vielä kun saisi kesärenkaat alle, niin mikäs siinä huristellessa :D

Tähän aamuun kuului myös puntarille astuminen. Vähän kyllä jännitti, että millaisia jättiläislukemia sieltä tuleekaan........

Punnitustulokset (vertailu viimeksi julkaistuihin tuloksiin):
Paino 57,8 kg (sama kuin viimeksi), BMI 23.4
kehon rasvaprosentti 35,7 % (-0,5 %)
luustolihasprosentti 26,6 % (+0,5 %)
sisäelinrasvan taso 4

Paino on pysynyt samoissa lukemissa kuin viime viikolla, mutta kehon koostumuksessa on sen sijaan tapahtunut hieman parannusta viime viikkoon. Kannatti liikkua hullunlailla! :)

Hulluna huhkimisesta puheenollen - NYT MINÄ SAIN SEN POKAALIN! Jos joku sattuu lukemaan blogiani nyt ensimmäisen kerran, niin valaistaan, että sain pokaalin sykemittarini näytölle liikuttuani mittarin laatiman kunto-ohjelman mukaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti