keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Viikon 23 liikuntasaldoa ja viikon 24 takapakkia...

Viikon 23 osalta liikunnat jäivät vähäisemmiksi kuin edellisellä viikolla, mutta olen silti ihan tyytyväinen, että tuli liikuttua edes tuonkaan verran.

VIIKON 23 LIIKUNTA

MA aamuaerobinen 1 h (-491 kcal) ja kuntosali-koko kroppa 1 h (-236 kcal)
TI työmatkapyöräilyä n. 40 min (~-250 kcal)
KE työmatkapyöräilyä n. 40 min (~-250 kcal)
TO työmatkapyöräilyä n. 40 min (~-250 kcal)
PE työmatkapyöräilyä n. 40 min (~-250 kcal)
LA aamuerobinen 1 h 5 min (-577 kcal)
SU aamuaerobinen 1 h(-551 kcal)
YHTEENSÄ: 6 h 45 min & - 2855 kcal

Viime viikon perjantaina minulla alkoi kipuilla hampaat. Selvisin viikonlopun noiden kipujen kanssa ihan ok, mutta toissa päivänä (maanantaina) kivut olivat niin JÄRKYTTÄVÄT, etten kyennyt edes töihin. Oikeanpuoleiset hampaat ja leuat sekä ylhäältä, että alhaalta olivat sen tuntuiset kuin olisivat jääneet jyrän alle.

Menin maanantaina käymään hammaslääkärillä ja sain kuulla hampaideni olevan ehjät. Lääkäri epäili, että narskutan/puren hampaitani yhteen yöllä. Vastaus ongelmaan olisi purentakisko, joka maksaisi 180 euroa ja jonka saisin käyttööni vasta lokakuussa!!! En minä kyllä niin kauan jaksa näin kipeänä olla!!

Eilen huomasin, että Suomessa saa nykyään verkkoapteekeista jonkinlaisia purentakiskoja, jotka voi itse muotoilla omien hampaiden muotoon. Tilasin sellaisen! Varasin myös ajan puremalihashierontaan ensi lauantaille. Jospa näistä olisi apua!

Olin eilen töissä kipulääkkeiden voimalla. Tänään sama homma. Buranapurkki taskuun ja menoksi.

Ja koska olen näin kipeä, niin liikuntaahan en ole harrastanut tällä viikolla ollenkaan - lukuunottamatta työmatkapyöräilyä. Kuntoni on parantunut enkä malta enää tehdä pelkkiä kävelylenkkejä, mutta juoksuaskelten tärähdykset varmaan kipeyttäisivät hampaitani entisestään (voiko tätä suurempi kipu edes olla mahdollista? En halua tietää!). Niinpä odottelen, että kivut lakkaisivat ennen lenkkejä ja saleja. Jospa siihen ei menisi enää kauan? En kuitenkaan eilen ollut niin kipeä kuin maanantaina enkä tänään ole niin kipeä kuin eilen.

Olen siis nyt tavallaan sairaslomalla projektistani ja keskityn vain vetämään viimeiset työpäivät ennen kesälomaa kunniakkaasti läpi. Mutta kunhan loma alkaa ja parantelen itseni, niin sitten minusta kuoriutuu taas liikuntahullu! :D

P.S. Enää kaksi yötä kesäloman alkuun! ;) Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti