torstai 4. syyskuuta 2014

Raakasuklaata ja opiskelua :)

No mutta helou!

Onpas ollut ihan älytön kiire! Personal Trainer-koulutus vetelee viimeisiään. Viimeiset koulutuspäivät käytynä ja näyttökoekin läpäistynä (musta tuntui, että pökrään siihen tilanteeseen!)! Enää teoriakoe jäljellä ja sitten se olis kuulkaas viimeinkin siinä! :) Ensin oon stressannut tuosta harjoitusasiakkaan loppuraportista, sitten näyttökokeesta ja nyt teoriakokeesta. Voi tätä stressin määrää!! Enpä muista, että olisin ikinä ollut näin poikki... Yöunet ovat menneet (heräilen monta kertaa yössä) ja tunnen itseni ihan älyttömän väsyneeksi. :( Tulin juuri apteekista, jospa melatoniini auttaisi!

Ravintovalmentaja-koulutuskin vaati oman harjoitusasiakkaansa. Aikataulu oli tiukka ja tuli kiire löytää harjoitusasiakas. Ensimmäinen kokelas perui asiakkuutensa parin mietintämyssypäivän jälkeen, mutta onneksi sain heti uuden asiakkaan. Ja tämä asiakas on kyllä ihan huippu! Mies, 38 v, elämäntaparemonttia ja painonpudostusta. Jes! Tästä se lähtee!! :) Ensi viikolla mennään tekemään alkutestit.

Hei, ootteko muuten maistaneet ikinä raakasuklaata? Minä tässä juuri paraikaa tutustun tähän herkkuun. On kyllä älyttömän hyvää!! Mutta nyt takaisin pänttäämään.. Raakasuklaa yhdistettynä mielenkiintoiseen oppimateriaaliin - eihän tästä yhdistelmästä voi syntyä kuin hyviä tuloksia! ;)

Koulujuttuja...

Raakasuklaata..

Koulujuttuja + raakasuklaata! <3

Nam! <3

Niin joo... ja tapahtuihan tässä muutakin kivaa. Sain nimittäin uudet hiukset!! Tai ihan samat vanhat ne on, mutta vähän uudistusta niihin. Kullanvärisiä raitoja vaalennettiin ja hiuksia vuollettiin tuosta edestä vähän jyrkemmin. Vaihtelu virkistää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti