maanantai 25. elokuuta 2014

... ja henki pihisee yhä!

Nyt on luvassa hyvin pikainen postaus!

Kuinka elokuu on sujunut?
Hyvin kiireisesti ja stressaavasti. Sairastuin pari viikkoa sitten flunssaan, joka ei ole oikein vieläkään  täysin parantunut. Ja koska en ole ollut terve, en ole pystynyt oikein liikkumaan (kauheat vieroitusoireet!!!).

Harjoitusasiakkuus on saatu lopputestejä ja ennenkaikkea LOPPURAPORTTIA myöten valmiiksi! Jihuu! Olen niin älyttömän ylpeä asiakkaastani! Ennen aktiivisuudeltaan passiivinen nuori nainen on nyt löytänyt liikunnan ilon eikä voi enää (omien sanojensa mukaan) elää ilman liikuntaa! Ihanaa! Niin mahtavaa!! :) Asiakkaani oli hyvin motivoitunut ja tästä johtuen hän teki kaiken juuri niinkuin minä sanoin. Ja kun tekee, kuten PT neuvoo, tulee erinomaisia tuloksia! Niin myös tässä tapauksessa! Kehonikä-testissä saimme 8 viikossa nipistettyä pois 4 vuotta! Asiakkaani kunto parani kohisten ja se näkyi! :) Ei olisi kyllä enää paremmin voinut mennä! <3

Ravintovalmentaja-koulutuskin on nyt täydessä tohinassa. Viime viikonloppuna tuli istuttua 24 tuntia tämän (hyvin mielenkiintoisen ja tärkeän) asian tiimoilta! Myös tässä koulutuksessa pitäisi aloittaa harjoitusasiakassuhde, mutta se saa nyt jäädä vielä tältä viikolta. Nyt keskityn stressaamaan sataprosenttisesti ensi perjantain lisenssikokeesta!!! KÄÄK!!! Stressitaso on pilvissä ja nukun nykyään todella huonosti, mutta onneksi tämä on vain väliaikaista ja ohimenevää.

Sain tänään (ihanalta) työkaveriltani kesäkurpitsan. Voi hyvänen aika, mikä jötikkä se olikaan!! Hui! Meillä tullaan syömään aika monta päivää kesäkurpitsaruokia ;)

Pienen pieni omena ja JÄTTILÄINEN! :D

Jööti junior vs. senior :D


Ja loppuun haluan vielä esitellä uuden ostokseni! Eikö ookki ihanat?! :) <3 Rakkautta ensisilmäyksellä!

Mysteeriboxi!

Ja sisältä paljastuu... ihanat kenkulit!

Pinkit unelmat! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti