lauantai 2. elokuuta 2014

Pistetään tyttö balanssiin!

Tiedättekö sen tunteen, kun on vaikea pysähtyä ja pysyä aloillaan? Koko heinäkuun olen mennä touhottanut noiden lajikokeilujen kanssa ja nyt, kun niitä ei enää ole välttämätöntä tehdä, niin kävin eilen harjoitusasiakkaani kanssa vetämässä mäkitreenit. Juostiin mäkiä täysillä ylös, sitten höllättiin ja palauteltiin ja taas mentiin mäkiä täysillä ylös. Tuollaiset vedot tekee välillä niiiiiin eetvarttia! Ah! <3

Tänään on viimeinkin levon ja palautumisen vuoro. Kroppa käy selvästi jotenkin ylikierroksilla ja on koko ajan sellainen "tärinä" päällä. Vaikea pysyä aloillaan ja johonkin olisi mentävä. Mutta ei, kun tänään OLLAAN VAAN tekemättä yhtään mitään.

Muistan, kun aloitin tuon treenipassi-projektini... Minusta tuntui ihan älyttömän vaikealta jättää salitreenit sivuun. No, jotain on tässä kuukauden aikana muuttunut. Nyt minusta tuntuisi nimittäin ihan älyttömältä jättää ryhmäliikuntatunnit kokonaan pois ja siirtyä takaisin pelkkiin salitreeneihin ja lenkkeihin. Jotkut ryhmäliikuntatunnit ovat niin kivoja ja siinä ihan huomaamattaan kuluttaa paljon kaloreita ja kohentaa kuntoaan. Liikkumisestahan tulisi nimenomaan nauttia ja saada iloa.

Kyllä, myönnetään. Ryhmäliikuntatunnit ovat onnistuneet koukuttamaan minut. Aion kehitellä itselleni liikuntaohjelman, johon mahtuvat niin salitreenit kuin ryhmäliikuntatunnitkin. Pistetään tyttö balanssiin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti