maanantai 11. elokuuta 2014

Kapuloita rattaissa ja Loop-haaveita

Yhyyyy, kylläpä ärsyttää!! :( Koko viime viikon ajan aavistelin tapahtuvan, mutta en halunnut uskoa sitä todeksi. Ja tässä ollaan. :( Flunssa iski! Viime viikolla minua vilutti ihan älyttömästi - aivastaa pärkäyttelinkin muutaman kerran. Otin ihan suosiolla rauhallisesti liikuntojen suhteen, jotta en sairastuisi. No, ei auttanut tuommoset varotoimenpiteet! Murrr...

Lauantai-iltana mulla alkoi kurkku tulla kipeäksi. Söin Strepsilsejä ja Bafusineja, mutta eivätpä ne juurikaan auttaneet. Sunnuntaina söin jäätelöäkin ja se kyllä lievitti kipua hetkeksi. Ja viime yö olikin sitten melko tuskainen. Kurkku oli niin kipeä, etten saanut unta. Nukuin 2 h ja heräsin siihen, kun herätyskello yritti patistella aamuvuoroon (kuolemanväsynyt!!!). Tuumasin, että minusta ei ole nyt työhön, jossa pitää puhua (puhuminen sattuu). :( Ja täällä sitä nyt ollaan - sairaslomalla ainakin tämä päivä.

Täytyy yrittää ajatella positiivisesti. Nyt mulla on ainakin aikaa kertailla tulevaan PT-kokeeseen! :) Ja sen todellakin aion tehdä! Tämä päivä on pyhitetty opiskelulle (ja ehkä ihan pikkasen jolleki hömppäkirjallisuudellekin).

Kävin muuten viime viikolla BodyJamissa. Se oli toinen kertani. Koreografiat sujuivat huomattavasti paremmin kuin edelliskerralla. Voi vitsi, että se on hauskaa!! Ja oon ihan yllättynyt, että tanssiminen (tai jammailu) voi olla noin tehokasta! VAU! :)

BODYJAM
55 min, -632 kcal (20% rasvaa)
Keskisyke: 156 ♥  Maksimisyke: 174 ♥

Mulla on alkanut muuten himottaa ostaa Polar Loop-aktiivisuusranneke. Omistatko sinä sellaisen? Minä kun teen istumatyötä, niin kokisin tuollaisen kapistuksen hyväksi. Se muistuttelisi, jos tulee istuttua liian kauan. Viime aikoina on taas ollut (ihan aiheellisesti!) esillä istumisen vaarallisuus. Itse yritän työpäivän aikana nousta useita kertoja venyttelemään, jaloittelemaan, seisoskelemaan, mutta joskus on niitä päiviä, kun nuo jutut unohtuu. Pitäisi saada tuo mittari piiskaamaan! ;) Kuvaa lainattu Polarin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti