keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Testissä: Erisan kosteuttava kuorintavoide ja uudistava silmänympärysvoide

Pääsin mukaan hopotus-kampanjaan ja sain testattavakseni Erisanin uusia herkälle iholle suunniteltuja kasvonhoitotuotteita. Testiin pääsivät kosteuttava kuorintavoide sekä uudistava silmänympärysvoide.



Erisan uutuustuotteet hellivät herkkää talvi-ihoa. Suomalainen Erisan on kehitetty vastaamaan ilmastomme luomiin haasteisiin. Kylmä pakkasilma, ankara viima sekä kuiva sisäilma rasittavat kasvojen herkkää ihoa ja saa ihon tuntumaan helposti kuivalta, kiristävältä ja kutisevalta. Talviaikaan kasvojen iho kaipaakin erityisen hellävaraisia, ravitsevia ja kosteuttavia hoitotuotteita. Hellävaraiset ja korkealaatuiset Erisan-tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eivätkä parabeeneja.

Erisan Kosteuttava Kuorintavoide sisältää hellävaraisesti kuorivia mikrorakeita, jotka poistavat kasvoilta kuollutta ihosolukkoa sekä epäpuhtauksia. Tuote sisältää panthenolia sekä glyseriiniä, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Tuloksena on kirkas, puhdas ja kaunis iho. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa, jotta iho säilyisi kirkkaana ja pehmeänä.

Erisan Uudistava Silmänympärysvoide sisältää A- ja C-vitamiineja, jotka edistävät herkän ja
ohuen silmänympärysihon uusiutumista ja ennaltaehkäisevät juonteiden syntymistä. Se sisältää lisäksi E-vitamiinia sekä Hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihon omaa kosteustasapainoa ja joustavuutta. Allantoiini rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa.

Tuotteiden käyttäminen on helppoa. Kuorintavoidetta hierotaan kostealle, puhdistetulle iholle kevyin pyörivin liikkein ja huuhdellaan huolellisesti. Silmänympärysvoidetta levitetään aamuin illoin puhdistetulle silmänympärysiholle.

Mitä pidin tuotteista? Kuorintavoiteen koostumus oli miellyttävä. Kuorivat rakeet olivat mukavan pieniä ja tuntuivat hellävaraisilta. Kuorintasession jälkeen iho tuntui jo selvästi pehmeämmältä ja lisättyäni kasvovoiteen oli poskienkin iho yhtä pehmeä kuin vauvan pylly. :) Silmänympärysvoide tuntui kevyeltä ja oli helppo levittää. Olin kyllä positiivisesti yllättynyt tuotteista! Voin suositella niitä erityisesti herkkäihoisille! :)

Lisää tietoa tuotteista ja kampanjasta löydät täältä.

Mitä on hopottaminen? Hopottaja saa testattavakseen uusia tuotteita tai palveluja, joista hän kertoo tuttavilleen, kirjoittaa kokemuksestaan blogiin/facebookiin, jne. Lopuksi hopotuksesta tulee tehdä loppuraportti. Kiinnostuitko? Hopottajaksi voi rekisteröityä vähintään 18-vuotias Suomessa asuva yksityishenkilö. Hopotuskampanjoihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Palveluntuottaja lähettää uusista kampanjoista viestin kampanjan kohderyhmään sopiville Hopottajille ja Hopottaja voi itse päättää, onko hän kiinnostunut kampanjasta. Osallistuessaan kampanjaan Hopottajalla on velvollisuus jättää testaamastaan tuotteesta tai palvelusta palaute raporttilomakkeella tai suorittaa muu ennalta ilmoitettu toimenpide. Hopottaja valitsee itse Hopotuksen vastaanottajat, tavat ja keinot, kuten käytetyt kanavat ja mediat.
Klikkaa linkkiä ja rekisteröidy mukaan!

2 kommenttia:

  1. Erisan on mun luottomerkki :) Täytyy noitakin tuotteita päästä ehdottomasti testaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen aiemmin käyttänyt vain lähinnä käsivoidetta Erisanilta, mutta nämä tuotteet olivat kyllä positiivinen yllätys ja voisin hyvinkin ostaa lisää erilaisia tuotteita kyseiseltä merkiltä :)

      Poista