tiistai 25. helmikuuta 2014

Lajikokeiluna BodyCombat & ostosten ihastelua! :)

Täällä jälleen! :)

Kävin eilen kokeilemassa uutta lajia --> LesMills BodyCombat! Olen kartellut lajia pitkään, koska se on merkitty Hukan lukujärjestykseen mustaksi eli haastavaksi tunniksi. Olen jotenkin ajatellut, että se on liian haastava minulle. Nyt kuitenkin halusin mennä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja kokeilla jotain aivan uutta. Uusien lajien kokeilu yksin on aina pieni kynnys, joten pyysin kaveriksi Liten valmennusryhmän kautta tietämääni ihmistä. En ollut tavannut häntä koskaan aiemmin (tietämättäni olimme törmänneet kerran Hukan pukuhuoneessa), joten uuden lajin lisäksi tutustuin vielä uuteen ihmiseenkin. Meillä synkkasi tosi hyvin ja olen erittäin iloinen, että tutustuin häneen. Käymme varmaan jatkossakin hukkailemassa yhdessä. :)

Mikä on BodyCombat? 

 Se on voimistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily). Tunneilla isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa. Harjoitteet kehittävät niin nopeutta, voimaa kuin kestävyyttäkin. Tunti loppuu raskaan työn tehneiden lihasten venyttelyyn ja hyvään oloon.

BodyCombatin hyötyjä:
  • Edistää sydämen ja keuhkojen toimintaa
  • Virittää ja muokkaa tärkeimpiä lihasryhmiä
  • Polttaa suuren määrän kaloreita
  • Kehittää koordinaatiota ja ketteryyttä
  • Kehittää luiden kestävyyttä
  • Parantaa ryhtiä, yleisvoimaa ja kehon vakautta
  • Vahvistaa itseluottamusta
 Yleensä jokaisen tunnin alussa (Hukassa) ohjaaja kysyy, että onko mukana ensikertalaisia. Tällä kertaa näin ei käynyt eikä myöskään liikkeitä opeteltu etukäteen. Mentiin suoraan asiaan! Ensimmäinen ajatukseni oli, että "Voi h*lvetti! Tätäkö tunti?!" Pääsin kuitenkin yllättävän nopeasti "jyvälle", kun seurasin edessäni olevaa tyttöä. Huhhuh, kuinka tehokas tunti! Hiki virtasi ja vesikin loppui kesken tunnin! Syke huiteli välillä 180 tienoilla. Ja kyllä, menen ehdottomasti uudestaan! Ensimmäinen kerta on aina ja joka asiassa sähellystä, mutta sitten kun liikkeet tulevat tutummiksi, niin ei ole enää niin hukassa. Nyt jouduin niin paljon seuraamaan ohjaajaa ja muita, että kuviteltu vastustaja jäi luomatta. Mutta jahka liikkeet oppii ja homma käy tutummaksi, niin uskoisin tuon olevan erinomainen aggressioiden purkukeino! ;)

BODYCOMBAT
60 min
-630 kcal (17 % rasvaa)
Keskisyke: 156 ; Max.syke: 182

Tilasin Sportsdirectilta vähän vaatteita, yms. ja eilen ne ostokset viimein saapuivat. Tässä kuvia sadosta:
Ihana Minni-paita!

"Tennispaita"

Ja sitten kis... jahas, hups! Joku halusi ilmiselvästi esitellä itseään :D
Liukaspintainen pitkähihainen juoksupaita

Hiuslenkkejä - näitä ei oo ikinä liikaa!

Ah! Hirrrrrveeeen ihanat Lonsdale-nyrkkeilykengät! <3
 Kyllä vähän jännitti, että tuleeko sieltä oikeankokoisia tuotteita, kun UK-kokoja olivat, mutta yllättävän hyvin nappiin meni! Kengät olivat ihan täydelliset! Minni-paita oli myöskin täydellinen. Kaksi muuta paitaa olivat ihan hivenen liian isoja - ilmeisesti olisi pitänyt ottaa XS-koko, jotta olisivat olleet vartalonmyötäisiä. Mutta jeees, olen tyytyväinen! :)

Ulkona on ihanan keväinen ilma, joten aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja kissa! :) Mukava lukea itelle ihan vieraasta lajista, nimenä vain tuttu. Ei sillä että musta ikinä tulisi kuntoilijaa, mutta yleissivistävää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei käy, Miia, ihmeessä joskus kokeilemassa combatia, jos tulee mahdollisuus! :) Minun ensiajatukseni tosiaan oli kauhistunut, mutta nyt hihkun jo ihan innoissani uudelleen samaan rääkkiin :D

      Poista