sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Täällä jälleen! :)

STILL ALIVE!

Huhhuh... onpas ollut takkuinen kuukausi (kuten tiedättekin). Vasta Pre-joulua (siitä kohta lisää) viettäessäni ja rakkaiden ystävien kanssa näitä viimeisen kuukauden tapahtumia kerratessani tajusin, että kuinka älyttömän stressaantunut, väsynyt ja kaikin puolin lopussa olen ollutkaan. Ystävä kysyi multa kuulumiskertomusteni jälkeen, että "Kuinka sinä jakselet?" ja vastasin itkua niellen ja huulta purren, että "Hyvin." Jos olisin puhunut tuntemuksistani enää yhtään enempää, niin padot olisivat auenneet (ja kun ne minun kohdallani aukeavat, niin siitä ei kuulkaas tule loppua ollenkaan! :D). Oli näin jälkeen päin ajateltuna erittäin viisas päätös jättää kaikki dieettiin liittyvä tauolle. Ei stressiä stressin päälle.

Mutta nyt tuntuu, että mieli on paljon parempi, olo on levänneempi kuin aikoihin ja hyvinvointiasiat ovat jälleen polttavina mielessä. Salilla olen käynyt nyt kerran ja suureksi onnekseni sain todeta, että ranne on parantunut!!! Jippiii!! Tästä se taas alkaa ;) Olen myös käynyt testaamassa nastalenkkareitani ja ne toimivat kuin unelma! Hah, nyt ei enää liukkaat kelit pelota!

Ennen joulua minulla oli vähän vapaata töistä. Menin kotipuoleen viettämään Pre-Joulua. Olen yleensäkin tämän kolmivuorotyön takia ihan sekaisin päivistä, joten ei tuottanut mitään ongelmia leikkiä, että Joulu olisikin ollut jo viikonloppuna. Ihan täydestä meni! :) Ja olipas se rentouttavaa! Kaivoin kutimet esille ja neuloin parille kaverille sukat joululahjaksi. Tarkoitus oli hoitaa tuo alta pois jo aiemmin, mutta sitten en tuon ranteen takia pystynytkään. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ja nyt oon niin innostunut käsitöistä, että kävin ostamassa mattokuteita ja maton virkkaus on käynnissä! Saapa nähdä mikä siitä tulee... vielä en mene takuuseen. :D

Oikea Joulun aika menikin ihan töissä. Tiistaiaamusta lauantaiaamuun siellä aikaani kulutin. Lopussa kiitos seisoo ja niin myös tässä tapauksessa! Mulla on nyt jouluaherrukseni ansiosta mukavasti vapaata tiedossa! Käyn ensi viikolla tekemässä vain 15 tuntia töitä (aamupätkä ja yö, yök.. inhoan tuota yhdistelmää)! Jihuu! :) Runsaasti vapaata aikaa tiedossa! Aerobisia (jotta saadaan joulun aikana mahdollisesti tulleet herkkukilot katoamaan), lihaskuntotreeniä (uudet suunnitelmat tulostettuna) ja ryhmäliikuntatunteja (mukavaa vaihtelua) ainakin tiedossa! :)

Ja kuten useimmilla, myös minulla joulu meni melko vallattomaksi herkutteluksi. Kaikkeen kuitenkin kyllästyy jossain vaiheessa ja minulla ei ainakaan tee enää yhtään mieli mitään jouluruokia! Yök! Salaatti sen sijaan maistuu paremmalta kuin aikoihin ja hedelmät + rahka ovat herkkua! Nam! Vaihtelu virkistää. :) Tänään sorrun vielä syömään suklaata - avattu konvehtirasia on tuossa sohvapöydällä. Avaamattomat paketit menevät jemmaan. Huomisesta lähtien alkaa nimittäin tämän tytön kevyempi ruokavalio.

Unelmakroppa-operaatio on saanut uutta tuulta purjeisiinsa ja projekti jatkukoon! Vuosi 2013 oli elämäntapamuutoksen vuosi ja suunta selvästi parempaan. Vuosi 2014 tulee jatkamaan samaa linjaa - lähiaikoina paljastan toimintasuunnitelmani uudelle, terveelliselle vuodelle. :) Täytyy hioa myös joku terveellisiin elämäntapoihin liittyvä Uuden Vuoden lupaus loistoonsa. :)

Tämä päivä vielä hunningolla - huomenna uudet kujeet! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti