tiistai 27. tammikuuta 2015

VIIKON 4 LIIKUNTASALDO

Viime viikon liikuntasaldo näytti tältä:

MAANANTAI
Pelkkää hyötyliikuntaa. Nukuin klo 11:50 asti ja hoitelin asioita ennen Jutan ja Vertin luentoa.

TIISTAI
Ihan hirrrrrrrrrveä vaatekriisi! Oma silmä huomaa kyllä, että kuntosalitreenejä on laiminlyöty. Tarakka ei näytä missään housuissa hyvältä. Mutta ei auta. Tästä on suunta ylöspäin!
Alakropan treeni eli ns. jalkapäivä (ou jee!!).
60 min, - 512 kcal (32 %)
Keskisyke: 133 ♥ ; Maksimisyke: 168 ♥

KESKIVIIKKO
Pingviinipäivä nro1. Jalkatreeni oli mennyt oikeaan paikkaan!
Yläkropan treeni
60 min, -405 kcal (36 %)
Keskisyke: 123 ♥ ; Maksimisyke: 161 ♥

TORSTAI
Koomapäivä ja pingviinipäivä nro 2. Jalat tönköt kuin mitkäkin puupökkelöt ja kädet kippuraan jääneinä. Ilmeisesti myös hauis oli saanut tuntea puntin voiman.

PERJANTAI
Koomapäivä edelleen ja pingviinipäivä nro 3 (kääks... palautuminen kesti aika pitkään). Pelkkää rauhallista hyötyliikuntaa.

LAUANTAI
Kädet edelleen vähän kipeät, mutta jalat alkavat vihdoin ja viimein pelittää! Shoppailua! Tämä päivä oli ihan luvan kanssa lorvipäivä ja herkkupäivä.

SUNNUNTAI
Päätinpäs tehdä pitkästä aikaa oikein piiiiiitkän kävelylenkin. Yleensä rykäisen sellaisia 45-60 min lenkkejä, joten päätin vähän sotkea pakkaa. Lisäksi tasavauhtinen köpöttely tekee hyvää jumittaville jaloilleni. Jalat edelleen vähän kankeahkot, mutta pelittävät päivä päivältä paremmin.
1 h 35 min, -733 kcal (38 %)
Keskisyke: 126 ♥ ; Maksimisyke: 143 ♥


Yhteensä
3 h 35 min
- 1650 kcal
Haluja liikkumiseen olisi ollut enemmänkin, mutta tauon jälkeen liikunta (ja erityisesti se salitreeni) tulisi aloittaa rauhallisesti. Jos lähtee kentälle hullun kiilto silmissä, käy juurikin näin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti