torstai 1. tammikuuta 2015

Ei lupauksia, vaan tavoitteita!

Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille! :)

Itselläni vuoden 2015 ensimmäinen päivä on alkanut hyvin väsyneissä merkeissä. Rakettien paukkumiselta en oikein saanut nukuttua. Aluksi oli vaikea nukahtaa ja lopulta kun nukahdin, niin heräsin klo 00:00, kun alkoi oikea paukutuskuoro laulaa. Ristin vain sormeni ja toivoin hartaasti, ettei paukutusta kestäisi ihan hirveän pitkään... Big Grin Emoticon

Kello soi viideltä aamulla ja olisin kyllä erittäin mielelläni vetänyt peittoa tiukemmin kohti korvia ja jatkanut unia, mutta ei. Töihin täytyi lähteä. Ilma ulkona oli lauha (ja huomasin hyvin pian laittaneeni turhan paljon vaatetta päälle) ja oli mukava kävellä rauhallisilla kävelyteillä. Eipä näkynyt siihen aikaan vielä muita ulkoilijoita. Eikun näkyihän! Yksi väsynyt bilettäjä oli vissiin kotimatkallaan, mutta muuten sain olla ihan ylhäisessä yksinäisyydessäni. Muut vähäiset kukkujat olivat liikkeellä autoillen.

Työpäivä oli vilkas ja ihmiset olivat yllättävän huonolla tuulella, vaikka olikin vuoden ensimmäinen päivä. Luulisi, että kaikilla olisi hyvä mieli - varsinkin niillä, jotka saivat nautiskella vapaapäivästä. Mutta eipä se näköjään niin mennytkään... Joka päivä tuntuu olevan jotain valitettavaa. :(

Kotimatka töistä oli varsinaista tasapainottelua. Keli olikin tässä välissä muuttunut ihan superliukkaaksi ja meinasin vetää lipat monta kertaa! Mutta selvisin ehjänä!

Kotona olenkin sitten syönyt, maksanut laskuja, nukkunut KAHDEN TUNNIN päiväunet (hups..) ja tehnyt huomista ruokaa valmiiksi. Olen ihan poikki (pitkistä päiväunista huolimatta) ja kömmin kohta pehkuihin. Vielä huominen työpäivä ja sitten ihanat kolme päivää vapaata! Täytyy suunnitella jotain kivaa toimintaa noille vapaille... Hukassa menen ainakin käymään! Viimeinkin! Tästä se intensiivinen treenaaminen ja rantajellona-projekti sitten pyörähtää käyntiin! ;) Niin, ja lauantaina mennään miehekkeen kanssa elokuviin katsomaan Nälkäpeli. Jippii! :)

Päätin eilen, etten tee tänä vuonna mitään lupauksia uudelle vuodelle. Sen sijaan asetin vuodelle tavoitteita ja suunnitelmia. Vuoden lopussa seistä törröttää se päätavoite, mutta matkalle olen ripotellut välitavoitteita. Tämä oli paljon kivempaa kuin lupausten tekeminen! Nyt oikein odotan innoissani tätä vuotta seikkailuineen ja saavutuksineen! :)

Tämän päivän ärsytykset:
Dislike Emoticon pääkallokeli
Dislike Emoticon pahantuuliset asiakkaat
Dislike Emoticon väsymys

Tämän päivä plussat:
Thumb Up (y) Like Facebook Emoticon kasvissosekeitto
Thumb Up (y) Like Facebook Emoticon hyötyliikunta
Thumb Up (y) Like Facebook Emoticon päiväunet
Thumb Up (y) Like Facebook Emoticon eilisen blogikirjoituksen kommentti




2 kommenttia: