tiistai 7. lokakuuta 2014

Unelmia ja ARVONTA! :)

Hei taas!

Flunssat on nyt sairastettu! Käytin sairastelupäivät hyödykseni (kuten uhkasin) ja luin PT-uusintakokeeseen ahkerasti. Sillä saralla suunnitelmat menivät siis nappiin, mutta uniongelmat jäivät ikävä kyllä hoitamatta. Flunssaisena nukkuminen oli niin vaikeaa. Väsymys jatkuu siis edelleen..

Lauantaina mietiskelin, että uskaltaisinko tehdä uusintakokeen vai jättäisinkö sen tälle päivälle (mulla on tänään siis viikon ainut vapaapäivä). Kokeen olisi onnistuttava! Paineet olivat suuret! Oli sisäisiä paineita (minä itse!) ja ulkoisia paineita (tuntui, että kaikki jo odottivat minun valmistuvan, joten olisihan se noloa, mikäli reputtaisin kokeessa taas...). Jännitti ja hermostutti (mihin se aiempi itsevarmuuteni katosi?). Lopulta kuitenkin rohkaisin mieleni ja tein kokeen. Nyt vähän virkumpana ja paremmin kerranneena kysymykset tuntuivat yllättävän helpoilta. Joitakin kysymyksiä piti miettiä vähän pidempään ja osa taas meni kuin vettä vaan. Ja olihan se ihan mahtavaa, kun kokeen päätyttyä ruudussa luki, että Onneksi olkoon! Läpäisit kokeen! :) Vain yksi kysymys oli mennyt väärin!!! JEEEEE!!! Olo oli niin helpottunut ja ikionnellinen! Minä vain hymyilin koko loppuillan ihan höperönä onnesta.

Personal Traineriksi opiskelu oli yksi suuri unelmani. Ihan ensimmäisiä kertoja ajattelin, että "Voi vitsi, että on siisti ammatti", kun katsoin USA:n Suurinta Pudottajaa tv:stä neljä vuotta sitten. Ohjelmassa valmentajat auttoivat sairaalloisen ylipainoisia ihmisiä pudottamaan painoa ja parantamaan elintapoja. Se oli hyvin lumoavaa katseltavaa ja jäin sarjaan koukkuun. Tuolloin siis mielessäni käväisi ajatus, että onpa mielenkiintoinen ammatti. Kun v. 2013 osallistuin Superdieettiin, hurahdin aivan täysin treenaamiseen ja terveelliseen syömiseen. Päätin, että mikäli onnistuisin saavuttamaan normaalipainon, kouluttautuisin joskus vielä PT:ksi. Unelma oli syntynyt! Ja tässä sitä nyt ollaan!!! Unelma on toteutunut! En oikein vieläkään käsitä sitä... Ehkä tämä tosiasia iskostuu päähäni vasta sitten, kun lisenssitodistus tipahtaa postiluukusta.



Mutta tätä täytyy ilman muuta juhlia! Ja siksipä onkin blogini ensimmäisen arvonnan aika! Ja unelma-teemalla mennään. Osallistuaksesi arvontaan jätä kommentti, jossa kerrot jonkun unelmasi, jonka haluaisit toteuttaa TAI jonkun unelmasi, joka on jo toteutunut. :) Arvonta suoritetaan sunnuntaina 12.10.2014.

Palkintona on kaksi QuestBar-patukkaa, makuina Chocolate Chip Cookie Dough ja Cookies & Cream. Jos et oo vielä maistanut näitä herkullisia proteiinipatukoita, niin nyt on tosi hyvä mahdollisuus päästä maistamaan! Nam!

PALKINTO! :)
Onnea arvontaan! :)

6 kommenttia:

  1. Unelmani on että joku päivä pystyisin elämään hetkessä enkä aina ajattelisi tulevaa ja tulevia menoja ja aikatauluja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä unelma! Itselläni on myös tuota samaa "vikaa". Onnea unelman toteuttamiseen ja onnea arvontaan! :)

      Poista
  2. Unelmana ois tiputtaa 25kg ja päästä taas ratsastamaan hevosellani, jonka painorajoituksista olen kasvanut yli. Unelmana olisi myös peilistä katsoessa tokaista "Mä oon upee."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ja realistinen unelma! You can do it! :) Onnea unelman toteuttamiseen ja arvontaan! :)

      Poista
  3. Suurin pudottaja on kyllä ihan reality -ohjelmien parhaimmistoa. Hankin juuri kuntosalille kuukausikortin ja tavoitteena olisi kokeilla erilaisia jumppia ja tehdä kuntosalia niin, että toivottavasti ensi kesänä näkyisi vähän lihaksia..
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä! Toisten onnistumiset motivoivat myös itseä. :)
      Hieno tavoite! Sullahan on jo selvästi unelman toteutusvaihe menossa! Tsemppiä! :)

      Poista