lauantai 11. lokakuuta 2014

Sataa, sataa ropisee, pilipili pom...

Hyvää sateisen syysviikon loppua!

Tämä viikko on ollut täällä Oulun suunnalla aika sateinen. Minun mielestäni mälsä sää. Vielä, kun lisäämme sateeseen kylmän tuulen, niin saadaan aikaan sellainen sää, joka ei hirveästi houkuttele lähtemään ulos. Mutta toivottavasti ensi viikko on parempi! Toivossa on hyvä elää...

Tämä viikko on ollut taas ihan super kiireinen. Sen lisäksi se on ollut myös hyvin mielenkiintoinen! Maanantaina oli ihan perustyöpäivä ja sen jälkeen suhahtelin tukka putkella parturi-kampaamoon ja sieltä vielä ripsihuoltoon. Nyt on muija huollettu!

Tiistaina meillä oli töissä TYHY-päivä. Työhyvinvointiamme edistettiin liikunta-aiheisilla luennoilla, käytännön harjoitteilla (sykkeeseen liittyen) ja sitten vielä päälle ruokailua (oli hyvää!!). Tämän jälkeen vauhdilla (niin vauhilla kuin siinä lyllerötilassa pystyi) kotiin ja valmistautumaan iltaan. Osallistuin Trainer4You:n kutsuvierastilaisuuteen, jossa pääsin seuraamaan kansainvälistä jääkiekkoa otteluisännän kabinettiin. Raksilan jäähallissa oli siis CHL:n ottelu, jossa vastakkain olivat Oulun Kärpät (Suomi) - Bílí Tygři Liberec (Tsekki). Ilta oli kyllä todella ikimuistoinen! Minulla ei ollut aavistustakaan onko siellä ainuttakaan tuttua, mutta lähdin avoimin mielin katsomaan mitä tuleman pitää. Ja olihan siellä muutama tuttu kasvokin! Aluksi tarjolla oli purtavaa ja juotavaa. Sitten siirryttiin katsomaan ottelua katsomon puolelle (ihan eri asia katsoa ottelua livenä, vau!). Erätauoilla käytiin otteluisännän kabinetissa nauttimassa tarjottavista ja pelaajahaastatteluista. Illan päätteeksi saimme vielä valita itsellemme kotiin viemisiksi Fitralta, Trainer4You:n tytäryhtiöltä, yhden kirjan kolmesta vaihtoehdosta. Tarjolla oli Kestävä muutos (Mikko Nummenmaa & Lasse Seppänen), Luomuliikunnan vallankumous (Arto Pesola) ja ihan uunituore Intohimona Fitness (Jaana Kotkansalo). Apua, mitä herkkuja kaikki!!! Olo oli kuin lapsena karkkihyllyn edessä, kun sai valita ihan minkä vain karkin! Todellinen valinnanvaikeus! Eikö voisi saada jokaista? Ikävä kyllä ei - yksi oli valittava ja päädyin lopulta tähän:



Piiiiiitkän (kolmannen erän pituisen) harkinnan jälkeen nappasin mukaani Jaana Kotkansalon kirjoittaman Intohimona Fitness-kirjan, joka oli juuri edellisiltana saapunut painosta ja oli siis ihan uunituore ja polttavan kuuma! :) Kunhan olen tutustunut siihen paremmin, niin kerron kirjasta lisää :) Onko joku teistä jo hankkinut kyseisen helmen itselleen tai jopa lukenut sen? Tai oletteko lukeneet noita muita mainitsemiani kirjoja?

Keskiviikko, torstai ja perjantai meni väsymyksen ja migreenin kanssa taistellessa. En tiedä, onko tuolla säällä oma osuutensa vielä tähän olotilaan, mutta nämä kolme päivää ovat olleet kyllä sellaista sinnittelyä, että huhhuh. Ja olotilahan vielä ruokkii itseään eli kun on valmiiksi väsynyt, niin sitten väsyttää vielä entistä enemmän. Mutta viime yönä tapahtui jotain aika outoa! En tiiä, että onko tuo mun Nukkumatti rakastunut vai liekkö saanut palkankorotuksen, mutta kummallisen hyvällä päällä oli eilen illalla... Toi minulle iiiiiiiiiiison pussukan laadukasta unihiekkaa! Kyllä! Nukuin n. 9 h! Toki heräsin 3-5 kertaa yössä ja näin yhden painajaisen, mutta en ole pitkään aikaan nukkunut noin hyvin! Siis vau!! Aamulla herätessäni olo oli suorastaan levännyt! Kuinka tärkeää onkaan uni ja nukkuminen... ei sitä osaa arvostaa ennen kuin sen menettää. Mutta olipa syypää mikä tahansa Nukkumatin hymyyn, niin toivottavasti tätä onnea jatkuisi pitkään! :)

Edellisessä postauksessani järjestin teille pienenpienen arvonnan (ihan omasta kukkarostani, joten se selittänee palkinnon koon). Vielä ehtii osallistua huomisiltaan asti! :)

Nyt lähden urheasti sadetta ja viimaa uhmaten lenkille! Ai huvittaisko? No ei todellakaan! Mutta kun pitää tavoitteet kirkkaana mielessä, niin jopa sitä kummasti pystyy mihin vaan! Lämpimästi vaatetta ja hyvät musat korville, niin johan lähtee!! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti