keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Opiskelua ja juoksukuntoa!

Apuvah! Mulla olis vaikka mitä kirjoitettavaa, mutta aikaa jälleen rajallisesti, joten täytyy yrittää tiivistetysti kertoa tärkeimpiä tapahtumia.

Kevät on hyrähtänyt käyntiin oikein vauhdilla! Aurinko paistaa, yöpakkasetkin alkavat hiljalleen olla historiaa ja päivät lämpenevät koko ajan. Myös mieli kirkastuu sitä mukaa, mitä lähemmäs kesä (minun lempivuodenaikani!!) tulee. Niin ihanaa! :)

Meillä oli viime viikonloppuna koulutusviikonloppu. Ensimmäinen varsinainen PT-koulutusjakso siis! Tällä kertaa käsiteltiin kahden päivän ajan anatomiaa. Käytiin ensin teoriassa läpi nivelet ja lihakset ja mikä lihas liikuttaa mitäkin niveltä. Voi vitsi, että se oli mielenkiintoista! :) Sitten mentiin salille tekemään erilaisia lihaskuntoharjoitteita ja pohdiskeltiin, että mitkä lihakset niissä liikkeissä tekivät päätyön, mitkä olivat avustajan roolissa ja mitkä olivat vastavaikuttajia. Varsinkin ensimmäisenä päivänä huiski melkolailla yli hilseen nuo asiat, mutta toisena päivänä oli kiva huomata, että oli alkanut jo ymmärtää enemmän. Vieläkin on pääkoppa sekaisin niistä kaikista lihaksista, mutta täytyy jatkaa asian pureskelua. Kyllä se tästä! :)

Meidän koulutusporukka oli mahtava! Osa aiemmissa koulutuksissa olleista olivat jättäneet leikin kesken ja heidän tilalleen oli tullut sitten ihan uutta verta. Hyvin kirjava porukka ja kivaa oli! :)

Eilen oli minun vapaapäiväni. Tuli tarpeeseen! Olin ollut 5 päivää töissä + 2 päivää koulutuksessa + 2 päivää töissä - alkoikin jo väsyttää.. Aluksi oli tarkoitus mennä käymään salilla, mutta päätinkin mennä käymään lenkillä, kun oli niin upea sää! Napit korville ja spotify laulamaan. Päätin testata nykyisen juoksukuntoni - syksyllähän "opettelin" juoksemaan Couch to 5K-ohjelman avulla. Ensin kävelin 15 min ja sitten aloitin hölkkäämisen. 20 min kohdalla tunsin olevani punainen kuin tomaatti, mutta en antanut sen häiritä. Hölkkäsin 30 min ja hyvin jaksoin! Olin ihan hirrrrrrrrrveen iloinen - kunto on pysynyt ennallaan tai ehkä jopa parantunut! Hihhiii! :)

HÖLKKÄLENKKI
1 h
-643 kcal (25 % rasvaa)
Keskisyke: 145 ; Max.syke: 174

Tänään menen iltavuoroon. Kävin aamulla salilla tekemässä sellaisen "teen kaikkea, mitä huvittaa"-treenin eli treenasin koko kropan. Kokeilin jopa uutta laitettakin! Scott-hauiskääntö laitteessa - olipa tehokkaan tuntuinen! Scottia oon tehnyt ennenkin, mutta en tuollaisessa laitteessa.

KUNTOSALITREENI
1 h 15 min
-330 kcal (53 % rasvaa)
Keskisyke: 99 ; Max.syke: 148

Loppuviikko tuleekin olemaan kiireinen. Tänään töitä klo 13-21. Käyn nukkumassa kotona ja huomenna töitä klo 7-15. Olin haaveillu meneväni BodyCombatiin töitten jälkeen, mutta saapa nyt nähdä... Olen tilannut ulkomailta kummitytölle synttärilahjan, joka ei ilmeisesti ehdikään pääsiäiseksi, joten täytyy lähteä ostamaan jotain hätävaralahjaa. Perjantaina mulla on aamupätkä ja yö. Pääsen siis lauantaiaamuna kotiin nukkumaan. Herättyäni lähdemme ajelemaan kotikonnuille (lenkkeilyä tiedossa) ja tulemme kotiin seuraavan kerran maanantai-iltana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti